Arhiva proizvoda

Unitech HT682LR (Long Range)

Unitech HT682LR (Long Range) visoko je kvalitetni ručni terminal koji nudi sjajne značajke i zadivljujuću sposobnost čitanja podataka.

Opremljen visoko učinkovitim 2D Near-Far area imagerom koji čita u svim smjerovima, Unitech HT682LR pruža pouzdanost i fleksibilnost, što je neophodno za povećanje produktivnosti i učinkovitosti kod svih namjena u kojima prikupljate podatke. Oblikovan za najzahtjevnija radna okruženja, ovaj je uređaj prikladan za široki raspon namjena, posebice u poslovima maloprodaje, skladištenja i logistike.

Unitech HT682LR nudi naprednu sposobnost čitanja podataka u pogledu točnosti, fleksibilnosti i udaljenosti. Svojim dalekim dometom čitanja s udaljenosti od 4 do 5 metara, ovaj dalekodometni 2D area imager čitanje čini učinkovitijim budući da vam omogućuje da sve obavite iz svoga viličara, bez potrebe da iz njega izlazite.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!