Novosti 2017.

Zebra TC20

Zebra TC20

Vodite malu kompaniju. To znači da je poslova koje je potrebno obaviti jako mnogo, a vremena jako malo. Srećom, odsad vam je na raspolaganju novi alat koji malim poduzetnicima poput Vas pruža sve što je potrebno da budu još uspešniji - mobilni računar Zebra TC20.

Unitech HT510 - Novosti

Unitech HT510 - Novosti

Robusno dizajniran Unitech HT510 savršeni je sakupljač podataka za operatere, koji njime lako mogu upravljati jednom rukom. Krasi ga dizajn s prostranim 3,5-inčnim zaslonom i velikim tipkama koje omogućuju jednostavno rukovanje uređajem.

Info-kod grupa postala "PRS Zebra - ovlašteni servisni centar za mobilne pisače"

Info-kod grupa postala "PRS Zebra - ovlašteni servisni centar za mobilne pisače"

Info-kod grupa (Zagreb, Sarajevo, Skoplje, Beograd) postala je "PRS Zebra - ovlašteni servisni centar za mobilne pisače".

Ovaj ugovorni status omogućuje joj da u svojim servisnim centrima pruža usluge za mobilne pisače QLn, ZQ, RW i MZ/iMZ, kao i za sve buduće Zebrine mobilne pisače.

Novi Zebra industrijski printeri - ZT510, ZT610 i ZT620

Novi Zebra industrijski printeri - ZT510, ZT610 i ZT620

Izuzetni danas, spremni za sutra, izgrađeni za budućnost.

Zebrini printeri nude operativnu vidljivost, kontrolu i prilagodljivost nove generacije kako bi udovoljili Vašim potrebama koje se neprestano razvijaju, a sve to uz robusnu izdržljivost i 24-satnu pouzdanost svih sedam dana u tjednu, kakvu i očekujete od Zebre.

Sarajevo Film Festival

        

Info-kod i ove je godine  tehnička podrška Sarajevo Film Festivala.Na ovaj način Info-kod daje doprinos projektu koji ima značajnu ulogu u izgradnji pozitivnog imidža države predstavljajući jedan od najznačajnijih kulturnih projekata u regionu.

Android terminal Casio IT-G400

Android terminal Casio IT-G400

Casio IT-G400 

Uz robustan dizajn i dugovječnost izvedbe, profesionalne značajke uređaja CASIO IT-G400 postavljaju nove standarde u pogledu korisničkog sporazuma i sigurnosti ulaganja. Imager može istovremeno čitati više kôdova - čak i one oštećene - i to munjevitom brzinom.