Rješenja za zdravstvo

Označavanje krvnih vrećica

Proces transfuzije krvi od davatelja do primatelja vrlo je kompleksan i iziskuje postupanje prema strogo propisanim standardima i procedurama.

Pravilno označavanje krvnih vrećica i drugih uzoraka u vrijeme kada se uzimaju poboljšava sigurnost pacijenta i pomaže u sprečavanju mnoštva problema povezanih s pogrešnom identifikacijom.

Želimo vam pomoći u tim važnim aktivnostima koje čine vašu svakodnevnicu. Svjesni smo specifičnosti vašeg poslovanja, razumijemo procese te predlažemo najbolje rješenje za vas. Našim korisnicima u području zdravstva olakšavamo pružanje kvalitetne skrbi pacijentima namjenskom tehnologijom koja osnažuje zdravstvene djelatnike opremom vrhunskih performansi.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Analiza i savjetovanje

Pomoć u pojednostavljivanju procesa rada te odabiru opreme i materijala koji će najbolje odgovarati baš vašem poslovanju.

02

Cjelovitost rješenja

Visoka specifičnost i zahtjevnost procesa označavanja krvnih vrećica stavlja etiketu u vrlo izazovnu situaciju: sastavom, izgledom i izdržljivošću mora udovoljiti najvišim standardnima označavanja. U Info-kodu možete na jednom mjestu nabaviti sav potrošni materijal i pripadajuću opremu za ispis i čitanje bar kodova koja vam je potrebna.

03

Dostupnost i pouzdanost

Našim korisnicima osiguravamo potrebnu zalihu opreme i potrošnog materijala što nas čini pouzdanim partnerom u vašim svakodnevnim izazovima.

04

Podrška kakvu zaslužujete

Profesionalna podrška stručnjaka s iskustvom u vašem poslovnom području stoji vam na raspolaganju za savjet ili pomoć.

  • Pouzdanost i kvaliteta

  • Manje pogrešaka

  • Efikasnost

  • Optimizacija

Označavanje krvnih vrećica

Ispravno označavanje krvnih vrećica od životne je važnosti, u doslovnom smislu tih riječi.

Kompleksan proces kao što je transfuzija krvi u svakom koraku treba biti transparentan, efikasan i učinkovit.

Osigurajte sve te elemente odabirom adekvatne opreme i potrošnog materijala proizvedene namjenski za zdravstveni sektor.

Komponente uspješnog označavanja

Tri su ključne komponente uspješnog označavanja krvnih vrećica: kvalitetna oprema za ispis, etikete i riboni koji svojim sastavom i kvalitetom odgovaraju zahtjevnosti procesa primjene te oprema za čitanje bar kodova. Uz to, važan je pouzdan partner koji će vam omogućiti sve te elemente i pružiti adekvatnu podršku.

Oprema za ispis naljepnica

Za potrebe ispisa termo transfer naljepnica potreban je specijalni printer koji je lako poveziv i kompatibilan s bolničkim aplikacijama iz kojih se ispisuju podaci o pacijentu. Odabir odgovarajućeg modela prilagođava se vašim potrebama ovisno o zahtjevnosti analize uzorka.

Potrošni materijal

Zebra 8000T Primary Blood Bag etiketa jedinstven je odabir za ovu namjenu. Sastavom i izgledom udovoljava svim standardnima i propisima označavanja krvnih vrećica. Isprintana visoko kvalitetnim ribonom osigirana je izvrsna čitljivost tijekom cijelog procesa transfuzije.

Oprema za čitanje bar koda

Osigurajte točnost, brzinu i jednostavnost pri skeniranju bar kodova odabirom bar kod čitača namjenjih čitanju podataka s krvnih vrećica iz naše ponude skenera za zdravstvo. Najbolji odabir su uvijek Health Care čitači koji, osim vrhunskih performansi, pokazuju visoku otpornost na učestalo čišćenje dezinfekcijskim sredstvima.

Industrijsko iskustvo

Naše dugogodišnja prisutnost u sektoru zdravstva i suradnja sa zdravstvenim djelatnicima iz sektora transfuzijske medicine osigurava nam titulu pouzdanog i profesionalnog partnera.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savjetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobit ćete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!