Točni i pravovremeni podaci važan su element osiguranja kvalitete

Adekvatno praćenje i sljedivost svih inputa u proizvodnom procesu važan su temelj za postizanje željene industrijske učinkovitosti i održivog razvoja kompanija. 

Sukladno specifičnosti vaših poslovnih procesa i vrsti uzgoja, potrebno je odabrati opremu i programsko rješenje koje će vam omogućiti efikasno praćenje uzgoja i donijeti brojne koristi vašem poslovanju:

  • uštedu vremena
  • trenutno dostupne i točne podatke
  • smanjenje mogućnosti pogrešaka prilikom hranjenja životinja i unosa podataka 
  • kvalitetniju podlogu za donošenje poslovnih odluka. 

Info-kod vam u svemu tome može pomoći, obratite nam se s povjerenjem.  

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Analiza i savjetovanje

Analizirat ćemo vaše potrebe, naći idejno i/ili programsko rješenje, pomoći vam u pojednostavljivanju procesa rada te odabiru opreme koje će najbolje odgovarati specifičnostima vašeg poslovanja.

02

Portfelj proizvoda i cjelovitost rješenja

Širok portfelj proizvoda Info-kod ponude pomoći će u povećanju učinkovitosti i olakšati rad vašim djelatnicima. Od opreme, preko idejnog i programskog rješenja, potrošnog materijala te nenadmašne podrške i servisa - pružamo sve što vam treba za uspostavljanje učinkovitog praćenja uzgoja.

03

Prilagodba aplikacije i implementacija

Info-kod tim odradit će instalaciju rješenja na vašoj lokaciji i provesti vas kroz sve glavne koristi i značajke rješenja.

04

Podrška kakvu zaslužujete

Profesionalna podrška stručnjaka s iskustvom u vašem poslovnom području stoji vam na raspolaganju za savjet ili pomoć. Bilo da je potrebno pružiti asistenciju na vašoj lokaciji ili na daljinu, svim našim korisnicima osiguravamo tehničku podršku i održavanje rješenja.

  • Manje pogrešaka

  • Efikasnost

  • Optimizacija

Praćenje uzgoja

Rješenje razvijano s fokusom na rješavanje specifičnih potreba korisnika 

Pružanje cjelovitog rješenja za praćenje uzgoja dio je naše ponude kreirane na temelju bogatog iskustva i zajedničkog rada na efikasnosti u praćenju uzgoja s našim dugogodišnjim korisnicima. Implementacijom rješenja u različitim industrijama, prikupili smo znanje o potrebnoj infrastrukturi i specifičnostima okruženja pri praćenju uzgoja. Zato u našoj ponudi imamo opremu za prikupljanje podataka koja se odlikuje funkcionalnostima koje zahtijeva rad u raznim uvjetima. Implementirajte i naše pouzdano programsko rješenje za praćenje uzgoja i podignite poslovanje na novu razinu učinkovitosti. 

Unaprijedite procese praćenja uzgoja

Omogućite praćenje i rad bez prekida, gotovo u potpunosti uklonite mogućnosti za pogreške i uvedite najsigurniji način za ispravno praćenje lotova.

Programsko rješenje

Na uzgajalištima se često mijenja dostupnost GSM signala, a sinkronizacija baza se mora nastaviti na mjestu gdje je stala u trenutku gubitka signala. Info-kod aplikacija za praćenje uzgoja omogućuje online i offline način rada kako bi se pružila cjelovita podrška za sinkronizaciju lokalne baze s bazom podataka u vašem poslovnom sustavu. Omogućuje aktualnu autorizaciju hranioca i pristup informacijama o, primjerice: kavezima, ukupnoj količini hrane i količinama po trgovačkim šiframa hrane za taj dan, tome da li su iz skladišta izuzete one količine pojedine hrane koju su stvarno i utrošene sukladno Dnevnim uputama hranjenja i još mnogo toga.

Mobilni terminal

Mobilni terminal jedan je od glavnih alata u praćenju uzgoja, stoga je od iznimne važnosti da vašim djelatnicima bude pouzdan pomoćnik koji će im olakšati obavljanje svakodnevnih zadataka. Nudimo vam mobilne terminale prikladne okruženju u kojem se vrši praćenje uzgoja. Optorne na vodu i padove, ergonomskog dizajna, produljenog trajanja baterije, više opcija senzora i mogućnosti snimanja podataka te jednostavnost konfiguriranja uređaja.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savjetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobit ćete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!