Rješenja za specifičnu namjenu

Mobilno naručivanje na terenu

Kvalitetnije iskoristite svaku interakciju s korisnikom i svaku minutu rada na terenu 

Informacije koje se temelje na podacima u stvarnom vremenu na terenu čine razliku. Naša rješenja djelatnicima na terenu daju ključne informacije i alate za instantnu akciju – na mjestu na kojem im treba, u vremenu kada im treba i na način koji im je potreban.

Uređaji Info-kod ponude, programska rješenja i usluge osnažit će vaše radnike kako bi u svakoj interakciji s kupcima ostvarili više rezultata, bolje iskoristili svaku minutu i svaki podatak koji je dostupan u realnom vremenu.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Analiza i savjetovanje

Pomoć u pojednostavljivanju procesa rada te odabir opreme, materijala i sofvera koji će najbolje odgovarati baš vašem poslovanju.

02

Portfelj proizvoda

Širok portfelj proizvoda, kojeg ćete pronaći u našoj ponudi, pomoći će u povećanju učinkovitosti i olakšati rad vašim djelatnicima. Od opreme, preko idejnog i programskog rješenja, potrošnog materijala te nenadmašne podrške i servisa - pružamo sve što vam treba za učinkovito poslovanje.

03

Prilagodba aplikacije i implementacija

Info-kod tim odradit će instalaciju rješenja na vašoj lokaciji i provesti vas kroz sve glavne koristi i značajke rješenja.

04

Podrška kakvu zaslužujete

Profesionalna podrška stručnjaka s iskustvom u vašem poslovnom području stoji vam na raspolaganju za savjet ili pomoć. Bilo da je potrebno pružiti asistenciju na vašoj lokaciji ili na daljinu, svim našim korisnicima osiguravamo tehničku podršku i održavanje rješenja.

 • Pouzdanost i kvaliteta

 • Manje pogrešaka

 • Efikasnost

 • Optimizacija

Mobilno naručivanje na terenu

Rezultati korisnika mobilnog naručivanja na terenu

Uvođenjem cjelovitog rješenja za mobilno naručivanje na terenu postiže se:

 • unaprjeđenje poslovanja
 • povećanje zadovoljstva krajnjih korisnika
 • povećanje prometa uz smanjenje troškova
 • kontrola poslovanja u stvarnom vremenu
 • smanjenje pogrešaka pri isporuci
 • stalni kontakt s kupcima
 • jednostavnija obrada tržišta i praćenje kupaca
 • brži obrtaj robe uz optimizaciju zaliha.

Usavršen proces naručivanja na terenu

Stavite ultimativne alate za poboljšanje učinkovitosti u ruke vaših djelatnika i omogućite im da zaprimaju narudžbe u trenu. Povežite mobilne terminale i printere Info-kod programskim rješenjem s vašim poslovnim sustavom i postignite savršeno fluidan krug: od pristupa informacijama o kupcu i robi, zaprimanja narudžbe, digitalne evidencije i ispisa svih potrebnih popratnih dokumenata.

Programsko rješenje

Info-kod rješenje za mobilno naručivanje na terenu osigurava terenskim prodavačima pregled svih bitnih informacija o kupcima u realnom vremenu, učinkovitiju prodaju na terenu kao i ubrzano prikupljanje narudžbi. U procesu izrade narudžbe, programsko rješenje prodavaču omogućuje u nekoliko klikova doći do povijesti prodaje, prethodnih narudžbi, ugovorenih asortimana (uz mogućnost kategorizacije kupaca), akcijskih artikala i još mnogo toga. Svaki poslovni sustav je specifičan, stoga u suradnji s vama dogovaramo konzultacije i odrađujemo sve možebitne prilagodbe programskog rješenja vašem poslovnom sustavu i vašim potrebama.

Mobilni terminali

S mobilnim terminalima Info-kod ponude, moći će brzo i jednostavno pristupiti informacijama, aplikacijama i ljudima koji su im potrebni da obave posao. Lako hvatajte 1D/2D barkodove onoliko brzo koliko možete pritisnuti gumb za skeniranje. Mobilni terminali namjenjeni naručivanju na terenu supješno hvataju čak i nekvalitetnie, oštećene i prljave bar kodove. “Usmjeri i okini” funkcionalnost omogućit će snimanje i velikih crtičnih kodova izbliza. Preporučujemo one s Power Precision Plus značajkom jer daju impresivnih 14 sati rada bez prekida radi zamjene ili punjenja baterije.

Mobilni printeri

Za ispis narudžbenica, dostavnica, etiketa, računa i ostalih popratnih dokumenata birajte kompaktne printere koji predstavljaju pametno rješenje za svestranu upotrebu. Ekstremni vremenski uvjeti ne mogu ih omesti u radu - možete računati na pouzdan ispis visoke kvalitete čak i po velikoj vrućini, hladnoći, kiši i snijegu. Jedinstvene, patentirane baterije i tehnologije za upravljanje baterijama nude najduži vremenski ciklus njihova trajanja, osiguravajući uređajima dovoljno energije za neprekidan rad tijekom cijele radne smjene, a cjeloviti paket dodatne opreme za pozadinske prostorije i za punjenje baterija olakšava i smanjuje troškove, zbog čega vaši printeri mogu uvijek biti spremni za akciju u svakoj smjeni.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savjetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobit ćete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!