Rješenja za označavanje proizvoda

Označavanje zapakiranih proizvoda: voća, povrća, začinskog bilja i cvijeća

Konkurencija ponuditelja svježih proizvoda u maloprodaji je velika, a brigom o kvalitetnom označavanju proizvoda mogu se umanjiti rizici poslovanja i povećati profitabilnost. 

Prije svega, deklaracije moraju zadovoljiti kriterije definirane zakonskim odredbama. Kupac mora biti informiran o tome što i od koga kupuje i gdje je proizveden određeni proizvod.

 

Kvaliteta informacija na deklaracijama je također važna. Što su informacije korisnije i što su one u jednostavnijem i privlačnijem obliku prezentirane - to je veća šansa da kupac donese odluku o kupnji tog proizvoda.

 

Treći važan izazov je prikladnost deklaracija pojedinim specifičnostima poslovanja: mjesto apliciranja, prilagođenost uvjetima poslovanja u smislu izdržljivosti i otpornosti deklaracija na vanjske faktore, jednostavnost cijelog procesa označavanja za osoblje i još mnogo toga. 

Zato ponuđačima nudimo cjelokupno rješenje za ispis naljepnica, privjesnica ili tagova. Brzom analizom prepoznajemo vaše poslovne potrebe i savjetujemo u svim aspektima označavanja i praćenja proizvoda.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Analiza i savjetovanje

Pomoć u pojednostavljivanju procesa rada te odabiru opreme i materijala koji će najbolje odgovarati baš vašem poslovanju.

02

Odabir etiketa (naljepnica i tagova)

Ovisno o vrsti proizvoda koji želite označiti, iz asoritimana nudimo: naljepnice i privjesnice raznih vrsta (papirne, plastificirane, kartonske) kao i dimenzije u željenoj boji.

03

Isporuka

Osigurana zaliha opreme i potrošnog materijala dodatno pridonosi pouzdanosti kompletne usluge Info-koda. Brinemo o svemu što vam treba za cijeli životni vijek proizvoda.

04

Instaliranje i stavljanje u pogon

Servisni centar osposobljen je pružiti podršku na daljinu, a pružamo i mogućnost asistencije na lokaciji korisnika.

05

Edukacija osoblja

Naš stručni tim vam je na raspolaganju za brzo i jednostavno korištenje svih proizvoda naše ponude i svih rješenja.

06

Servis

Učinkovit i profesionalan servis, kako za vrijeme jamstvenog roka, tako i po njegovu isteku.

  • Manji troškovi

  • Vrhunska kvaliteta

  • Manje pogrešaka

  • Efikasnost

Označavanje zapakiranih proizvoda: voća, povrća, začinskog bilja i cvijeća

Odabir odgovarajuće opreme za označavanje proizvoda

Sukladno količinama ispisanih etiketa te količini i vrsti podataka koje je potrebno navesti na deklaraciji, odabire se odgovarajući printer. Potrebno je voditi računa o izvrsnoj kvaliteti ispisa i da dugoročno služi svim aspektima upotrebe. Primjerice, ako je riječ o većim nakladama ispisa etiketa - odgovarajući odabir je industrijski printer. Ako je riječ o manjim nakladama ispisa, pogodno je odabrati jedan od stolnih printera iz naše ponude. 

Prilagodba etiketa proizvodu i mjestu apliciranja

Etikete (naljepnice, privjesnice i tagovi) za označavanje proizvoda također se vrstom, dimenzijama i izgledom prilagođavaju proizvodu i mjestu apliciranja.

Papirnate i plastificirane naljepnice

Izvrstan odabir za širu primjenu ukoliko je riječ o označavanju proizvoda koji ne dolazi u doticaj s vlagom. Takvi proizvodi obično su izloženi u rashladnim i grijanim vitrinama ili na policama.

Kartonske i plastificirane privjesnice i tagovi

Kada je proizvod izložen vlažnim uvjetima ili je u kontaktu sa zamašćenim rukama, plastificirana etiketa svojom strukturom i jačinom ljepila izvrsno udovoljava zahtjevnijim uvjetima rada i skladištenju.

Boje etiketa za označavanje proizvoda

Bijela etiketa je najjednostavniiji odabir etikete za označavanje proizvoda. Pomoću odgovarajuće vrste ribona, ispisuje se u crnoj boji.
Ukoliko proizvod želite istaknuti, nudimo opciju etiketa u više boja. Etikete u boji se izrađuju se dizajniranjem izgleda etikete koji će sadržavati nepromjenjive podatke (poput logotipa, adrese ili se jednostavno odabere željena boja podloge). Na taj se izgled naknadno, prema potrebama, ispisuju promjenjivi podaci o proizvodu pomoću printera s ribonom u crnoj boji.

Označavanje proizvoda koje nije moguće označiti naljepnicom

Stabla biljke, sadnice, vreće, drvene kašete i slični proizovodi označavaju se privjesnicama ili tagovima.
Neljepljiv, plastificiran materijal se nakon ispisa aplicira na proizvod.
Razlika između privjesnice, koja se još naziva biljna putovnica, i taga je u izgledu i tehničkoj izvedbi.
Ukoliko označavamo stablo biljke, plastificirane trakice/privjesnice omotavaju se oko stabla te se pričvršćuju na stablo pomoću prethodno izbušene rupice ili pomoću klamerice ukoliko nisu izrađene s rupicom.
Nakon upotrebe, privjesnice i tagovi se vrlo jednostavno mogu odstraniti s označenog proizvoda.
Ukoliko je riječ o označavanju ambalaže proizvoda poput vreća, izvrsno rješenje su kartonski ili plastificirani tagovi koji se po uzoru na privjesnice mogu proizvesti sukladno željama kupca i potrebama o označavanju proizvoda s rupicom ili bez.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savjetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobit ćete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!