Rješenja za označavanje proizvoda

Označavanje pekarskih i slastičarskih zapakiranih proizvoda

Vaši proizvodi čine naš život ljepšim i slađim. Naša ponuda kreirana za označavanje proizvoda čine vaše poslovanje jednostavnijim i efikasnijim.

Svjesni smo koliko se svakodnevno trudite osigurati najbolje pekarske i slastičarske proizvode svojim kupcima. Pazite na kvalitetu proizvoda, adekvatno pakiranje, isporuku i kompletnu uslugu koja je potrebna za zadržavanje i stjecanje novih zadovoljnih klijenata. Istovremeno, vodite računa o potrošnji vremena na pakiranje i označavanje proizvoda, troškovima etiketa i programa za dizajniranje etiketa i prikladnost označavanja proizvoda koji zahtijevaju specifični uvjeti rada i skladištenja vaših proizvoda.

Naša ponuda u području označavanja zapakiranih pekarskih i slastičarskih proizvoda kreirana je imajući na umu unapređenje vašeg poslovanja.

Info-kod je dugogodišnji savjetnik i partner za odabir i isporuku opreme za pekarsku i slastičarsku djelatnost, a samo neki od respektabilnih i zadovoljnih korisnika su: Dergez, Stil Pekara, PAN-PEK, Kiflić, Mlin i pekare, Babić pekara, Zagrebačke Pekare Klara kao i mnoge druge.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Savjetovanje

Pomoć u pojednostavljivanju procesa rada te odabiru opreme i materijala koji će najbolje odgovarati baš vašem poslovanju.

02

Odabir opreme i potrošnog materijala

Ovisno o vašim potrebama ispisa i mjestu skladištenja proizvoda predlažemo idealno rješenje za vaše poslovanje.

03

Dostupnost

Svjesni koliko je dostupnost proizvoda važna i ponosni smo na bogat lager najfrekventnih proizvoda.

04

Podrška i servis

Tehničku podršku osiguravamo svim našim korisnicima bilo da se radi o asistenciji na lokaciji korisnika ili je potrebno pružiti podršku na daljinu. Osim lokalnog servisnog centra možete računati i na našu podršku u smislu instalacije kupljene opreme na vašoj lokaciji, edukaciju po principu “ključ u ruke” ili u konačnici - popravak opreme.

05

Edukacija

Naš stručni tim vam je na raspolaganju za brzo i jednostavno korištenje svih proizvoda naše ponude i svih rješenja.

  • Pouzdanost i kvaliteta

  • Dugogodišnje iskustvo

  • Efikasnost

  • Optimizacija

Označavanje pekarskih i slastičarskih zapakiranih proizvoda

Printeri koji odgovaraju vašoj djelatnosti i vašim potrebama  

Ovisno o količinama ispisanih etiketa i količini podataka koje je potrebno navesti na deklaraciji, odabire se i odgovarajući printer kako bi pružio izvrsnu kvalitetu ispisa te dugoročno služio svrsi. Ukoliko je riječ o većim nakladama ispisa etiketa, odgovarajući odabir je industrijski printer. Ako se radi o manjim nakladama ispisa, pogodno je odabrati desktop printer.

Prilagodba etiketa proizvodu i mjestu apliciranja

Etikete (naljepnice i tagovi) za označavanje proizvoda također se vrstom, dimenzijama i izgledom prilagođavaju proizvodu i mjestu apliciranja.

Papirnate naljepnice termo ili termotrasfer

Izvrstan odabir za širu primjenu ukoliko je riječ o označavanju proizvoda koji ne dolazi u doticaj s vlagom. Takvi proizvodi obično su uskladišteni u hladnjačama ili izloženi u grijanim vitrinama u maloprodaji. Termotrasfer ispis etikete (s ribonom) osigurava kvalitetniji ispis pri dužoj i jako izloženosti proizvoda dnevnoj svijetlosti.

Kartonski tagovi za maloprodaju

Kartica za iz isticanje cijene u maloprodaji izvrstan je odabir jer je dostupna u papirnatom i plastificiranom obliku. Moguće ju je ispisati na printeru za ispis deklaracija proizvoda.

Boje etiketa za označavanje proizvoda

Bijela etiketa je najjednostavniiji odabir etikete za označavanje proizvoda. Pomoću odgovarajuće vrste ribona, ispisuje se u crnoj boji. Ukoliko proizvod želite istaknuti, nudimo opciju etiketa u više boja. Etikete u boji se izrađuju se dizajniranjem izgleda etikete koji će sadržavati nepromjenjive podatke (poput logotipa, adrese ili se jednostavno odabere željena boja podloge). Na taj se izgled naknadno, prema potrebama, ispisuju promjenjivi podaci o proizvodu pomoću printera s ribonom u crnoj boji.

Industrijsko iskustvo

Našim dugogodišnjim korisnicima iz pekarske i slastičarske djelatnosti pomogli smo prevladati brojne izazove, omogućili da proizvodi budu označen u skladu sa zakonskim odredbama, da etikete pridonose dopadljivosti proizvoda te da sve što je potrebno za označavanje pronađu na jednom mjestu.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savjetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobit ćete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!