Rješenja za označavanje proizvoda

Označavanje naočala, nakita i suvenira u maloprodaji

Naočale, nakit, suvenire i slične proizvode potrebno je istaknuti atraktivno, ali i praktično. 

Takvi artikli pripadaju skupini ekskluzivnih, skupljih te često vrlo osjetljivih proizvoda. Važno im je pronaći prikladno mjesto u prodavaonici, obratiti pozornost na isticanje cijene i podataka o proizvodu u svrhu informiranja kupca, a da se ne naruši izgled proizvoda. 

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Analiza i savjetovanje

Pomoć u pojednostavljivanju procesa rada te odabiru opreme i potrošnog materijala koji će najbolje odgovarati baš vašem poslovanja.

02

Dostupnost

Svjesni koliko je dostupnost proizvoda važna i ponosni smo na bogat lager najfrekventnih proizvoda i materijala.

03

Podrška

Bilo da se radi o asistenciji na lokaciji korisnika ili je potrebno pružiti podršku na daljinu, tehničku podršku osiguravamo svim našim korisnicima.

04

Edukacija djelatnika

Info-kod stručni tim vam je na raspolaganju za brzo i jednostavno korištenje svih proizvoda naše ponude i svih rješenja.

05

Servis

Na raspolaganju su vam certificirani stručnjaci našeg lokalnog servisnog centra, servis na lokaciji korisnika u smislu instalacije kupljene opreme, edukacija po principu “ključ u ruke” ili u konačnici - popravak opreme.

  • Pouzdanost i kvaliteta

  • Dugogodišnje iskustvo

  • Efikasnost

  • Optimizacija

Označavanje naočala, nakita i suvenira u maloprodaji

Kako praktično ali atraktivno istaknuti proizvode da bi se postigao taj svečani čin prodaje? 

Pazite li na otpornost etiketa i tagova prilikom isprobavanja proizvoda ili raznih vrsta čišćenja? Pomažemo vam odabrati adekvatne materijale i opremu koja će zadovoljiti sve specifičnosti vašeg poslovanja. 

Odabir opreme i potrošnog materijala

Info-kod ponuda u području označavanja naočala, nakita i suvenira kreirana je imajući na umu unapređenje vašeg poslovanja. Obratite nam se za savjet, poznajemo specifičnosti vašeg poslovanja.

Odabir printera

Dobar izbor su Zebra printeri koji dolaze s gratis programom za dizajniranje i ispis privjesnica i naljepnica. Povezivi su i s raznim korisničkim aplikacijama.
Kada govorimo o označavanju artikala u maloprodaji naša rješenja nude širu primjenu pa je, osim označavanja proizvoda plastificiranim privjesnicama, na istom printeru moguće ispisati i etiketu za označavanja ambalaže u koju su određeni artikli zapakirani (vrećice za leće, kutijice za nakit i sl). Za ovaj tip označavanja papirnata termo transfer etiketa u potpunosti zadovoljava sve postavljene kriterije.

Specijalne plastificirane privjesnice

Privjesnica s podacima o proizvodu, cijenom i/ili bar kodom treba biti otporna na prljanje koje se može dogoditi prilikom manipuliranja/isprobavanja naočala i nakita.
Kada je riječ o zlatnom nakitu, privjesnica bi trebala biti otporna na čišćenje u ultrazvučnim kupkama.
Specijalne plastificirane privjesnice u potpunosti udovoljavaju zadanim uvjetima, a nakon korištenja se mogu jednostavno odstraniti bez ostatka ljepila na proizvodu.

Papirnate naljepnice

Termotrasfer naljepnica isprintana ribonom osigurava duži vijek trajanja deklaracije.

Odabir ribona

Potreban vam je ribon koji osigurava visokokvalitetnu čitljivost podataka na privjesnici. Privjesnice su ponekad iznimno malih dimenzija, a moraju sadržavati prilično veliku količinu podataka ispisanu vrlo sitnim fontom, te bar kod koji u maloprodaji mora biti čitljiv čitačima bar koda. Zebra 5095 resin primjer je dobrog ribona za tu upotrebu.

Industrijsko iskustvo

Imamo dugogodišnje iskustvo u savjetovanju za označavanju proizvoda vaše djelatnosti. Obratite nam se s povjerenjem i pitajte sve što vas zanima.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savjetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobit ćete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!