Program za ispis

Programi za izradu kartica Zebra CardStudio 2.0

Proširite mogućnosti dizajniranja kartica pomoću Zebra CardStudio 2.0 programskog paketa. 

Zebra CardStudio 2.0 programski je paket za brz i učinkovit dizajn i ispis kartica. Bilo da stvarate jednostavan ili složen dizajn, CardStudio 2.0 nudi inačice sukladne vašim potrebama: CardStudio 2.0 ClassicStandardEnterprise i Professional.

CardStudio 2.0 kompatibilan je sa svim sadašnjim i prethodnim Zebrinim ID printerima za ispis te čini dizajn, magnetski/bezkontaktni zapis, povezivanje s bazama padataka i ispis brzim i učinkovitim. 

Intuitivno sučelje 

Bez obzira na to ispisujete li pregršt jednobojnih kartica ili na tisuće kodiranih dvostranih kartica u boji s posebnim sigurnosnim efektima i dinamičkim podacima, dobro dizajnirano, vrlo intuitivno sučelje gotovo eliminira potrebu za tehničkom stručnošću i obukom. 

Napredno upravljanje podacima 

Automatski kreirajte kartice sa svim podacima, uključujući tekst, grafiku, fotografije i druge informacije iz gotovo svakog izvora podataka - od sigurnosnih baza podataka do proračunskih tablica. 

Napredna podrška za kodiranje 

Profesionalna verzija uključuje podršku za kodiranje kartica sa magnetskim zapisom, kao i MIFARE beskontaktnih kartica. 

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

CARDSTUDIO 2.0 CLASSIC

Izradite i ispišite ID i druge vrste kartica s ovim jednostavnim dizajnom i sučeljem za ispis kartica. Classic paket služi za dizajn i ispis kartice u jednoj aplikaciji (bez značajki baze podataka) i ima mogućnost pretvorbe dizajna iz CardStudio 1.0. CardStudio 2.0 Classic nadogradiv je na verziju Standard i više.

02

CARDSTUDIO 2.0 STANDARD

Standard ima sve značajke Classic izdanja, ali također uključuje 1 projektnu datoteku i neograničen broj dizajna i zapisa podataka u uključenoj internoj bazi podataka, značajku digitalnog ID-a, integraciju Excel i .csv datoteka za ID zapise, 2D bar kodove i naprednu funkciju ispisa. Ima mogućnost pretvorbe baze podataka iz CardStudio 1.0, a nadogradiv je na verziju Enterprise i više.

03

CARDSTUDIO 2.0 ENTERPRISE

Za naprednije korištenje, ova verzija uz značajke Standard paketa dodatno uključuje potpunu povezanost s vanjskim bazama podataka kao što su MS Access, MS SQL, My SQL i Oracle bazom podataka, generičku podršku za ODBC upravljački program i može primiti više projektnih datoteka.

04

CARDSTUDIO 2.0 PROFESSIONAL

Uz sve značajke Enterprise paketa, uključuje i mogućnost izrade pametnih kartica (SmartCard) uključujući MIFARE Classic, MIFARE Plus i MIFARE DESfire.

Kompatibilno

  • Windows

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!