Inventura osnovnih sredstava

Inventura osnovnih sredstava

Učinite svoje poslovanje znatno jednostavnijim, ekonomskim i učinkovitijim. Riješite se inventurnog stresa. 

Vaše je poslovanje jedinstveno, a isto tako i vaše stvari. Razumijemo ovaj problem, pa smo osmislili softver za upravljanje sredstvima koji može pratiti bilo što i vrlo je prilagodljiv način na koji trenutno upravlja svojim inventarom. Vjerujemo da bolje praćenje imovine dovodi do boljih poslovnih performansi - održavajte svoje stvari, gdje bi trebalo biti i znate gubitke i štetu.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

FLEKSIBILNOST

Naše fleksibilno programsko rješenje prilagodljivo je svakom poslovanju i jednostavno je za integraciju s brojnim poslovnim sustavima kao što su SAP, Navision, Wand, Pantheon i mnogi drugi.

02

TOČNOST

Skeniranje bar kodova eliminirat ćete greške ljudskog faktora u ručnom popisu osnovnih sredstava. Povezivanjem vaših bar kod čitača i poslovnog sustava Info-kod programskim rješenjem povećat će se točnost popisa vaših osnovnih sredstava.

03

UŠTEDA

Smanjite vrijeme potrebno za izradu inventure te ujedno smanjite broj potrebnih ljudi za njenu provedbu. Skeniranje bar koda terminalom traje samo sekundu. To zvuči puno bolje od dugotrajnog ručnog popisivanja osnovnih sredstva. Nakon izrade popisa, navedeni podaci se uvoze u poslovni sustav na daljnju obradu. Tamo možemo usporediti stvarnu situaciju s knjigovodstvenom.

04

REFERENCE

Neke od naših referenci rješenja Inventure osnovnih sredstava - Unicredit banka Mostar - Zavod za zapošljavanje Republike Srpske - ELEKTROPRENOS BiH - Operativno područje Banja Luka - ELEKTROPRENOS BiH - Operativno područje sarajevo - Cementara Kakanj - Autoceste Federacije BiH

Kompatibilno

  • Android

  • Windows

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!