Narukvice

Narukvice / ulaznice za događanja

Učinite vaš događaj atraktivnim uz bezgotovinsko plaćanje, kontrolu pristupa organizirajte na jednostavan i efikasan način, a iskustvo svakog posjetitelja neka bude nezaboravno.

Narukvice su izvrstan odabir za bilo koju vrsta događanja gdje je potrebna identifikacija posjetitelja. Njihovim korištenjem minimiziraju se pogreške vezane za identifikaciju posjetitelja, smanjuju prijevare s ulaznicama, ubrzavaju se transakcije i proces ulaska na event te najvažnije: iskustvo posjetitelja se unapređuje.
  

U info-kodu imamo bogatu ponudu identifikacijskih narukvica dostupnih u raznim bojama, veličinama, te vrstama materijala po vrlo atraktivnim cijenama. Najtraženije dimenzije i vrste možemo ponuditi s vrlo kratkim rokom isporuke. Stojimo vam na raspolaganju za sugestije prilikom odabira narukvice ili pomoć u odabiru opreme za ispis i skeniranje bar kodova.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

BOJE

Temi vašeg društvenog događanja (ili vizualnom identitetu tvrtke) možete se približiti odabirom odgovarajuće boje vaših narukvica. Na odabir je nekoliko različitih boja: crvena, žuta, plava, zelena, roza, narančasta i ljubičasta.

02

TRAJNOST

Možete odabrati jednokratne ili višednevne narukvice. Kod jednokratnih narukvica dopuštena je minimalna izloženost vodi i vlažnim uvjetima, dok su višednevne otpornije na vodu i prikladne za korištenje na mjestima gdje korištenje uvjetuje čestu izloženost vodi, primjerice vodenim parkovima.

03

NAMJENA

Koristite narukvice kao oblik identifikacije i sigurnosti ali i kao element pozitivnog korisničkog iskustva posjetitelja. Osim odabira među 7 različitih boja, moguće ih je personalizirati prema željama korisnika, ubaciti višebojni predtisak s logom organizatora ili sponzora. Narukvice se iznimno često koriste na: festivalima, koncertima, turističkim destinacijama, zabavnim i vodenim parkovima, klubovima, konferencijama i još mnogo sličnih događanja.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!