Android

Android prijenosni terminal - Honeywell EDA51

Mobilni alat ScanPal EDA51, najnoviji je član popularne Honeywellove obitelji ScanPal. Uz brzi procesor i robusnu bežičnu vezu, vaši radnici mogu pristupiti ključnim poslovnim aplikacijama i informacijama kad ih zatrebaju i uz to, pružaju najbolju moguću uslugu svojim kupcima. 

Pomoću njega uhvatite gotovo bilo koji crtični kod, u bilo kojem stanju. ScanPal EDA51 dolazi s moćnim Honeywell skenerom i kamerom u boji od 13 megapiksela tako da imate mogućnost dokumentirati sve, od dokaza o isporuci do oštećenja paketa. Zahvaljujući svom intuitivnom, modernom dizajnu zaslona osjetljivog na dodir, uređaj ScanPal EDA51 udoban je i lak za upotrebu kao i potrošački pametni telefon, uklanjajući bilo kakvu krivulju učenja za vaše radnike, ali također je dovoljno robustan da preživi teška terenska servisna i maloprodajna okruženja.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!