Android

Android prijenosni terminal - Datalogic Skorpio X5

Novi Skorpio X5 omogućuje maloprodaju, prijevoz i logistiku, proizvodnju i zdravstvenim tvrtkama postizanje novih razina pouzdanosti i fleksibilnosti. Ovo iznimno brzo mobilno računalo s visokim performansama ima najveći zaslon na tržištu.

Pruža sve što je tvrtkama potrebno kako bi osigurala najveću produktivnost i istaknula se u pogledu djelotvornosti. Skorpio X5 ima dominantnu računarsku snagu CPU-a i najnoviju generaciju mehanizama za skeniranje, posebno dizajniran i razvijen od strane Datalogica. Pomoću ovih robusnih alata radnici mogu odmah pročitati bilo koji crtični kod u bilo kojem stanju, bilo da su naljepnice oštećene, ogrebane ili pod plastičnom folijom. Skorpio X5 zamišljen je za povećanu produktivnost i smanjenu stopu pogrešaka u radu, što dovodi do povećane profitabilnosti. Pruža neusporedivu intuitivnost, korisničko iskustvo, stabilnost i sigurnost. Izvanredne značajke Skorpio X5 dizajnirane su da u potpunosti zadovoljavaju sve zahtjeve kupaca. 

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!