Android

Android prijenosni terminal - Datalogic Memor 10

Memor 10 donosi snagu i performanse pametnog telefona s user-friendly iskustvom Androida u tankom i kompaktnom uređaju. Uključuje Datalogic-ov prvi bežični sustav punjenja za izuzetno pouzdano beskontaktno punjenje, uparen s jednodijelnom zamjenskom baterijom za najbolju operativnu prednost.

Vrhunske izvedbe ovog Android full touch PDA uređaja mogu podržati mnoštvo aplikacija u različitim okruženjima, uključujući novi model s opcijom skeniranja od 2D megapiksela za poboljšane performanse. MP uređaj za skeniranje također omogućuje očitavanje DotCode (praćenje duhana) i Digimarc vodenih žigova.
PDA Memor 10 također uključuje i najsuvremeniju osmojezgrenu platformu koja sadrži Android 8.1 (Oreo) s Googleovim mobilnim uslugama. Ove su specifikacije dovele do odobrenja od strane Googlea, koji su potvrdili PDC Memor 10 kao jedno od prvih mobilnih računala koji se pridruži njihovom programu 'Android Enterprise Recommended' za robusne uređaje!

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!