Ugradbeni čitači

Ugradbeni bar kod čitač - Datalogic Magellan 3300

Za prodajna mjesta velikog volumena i obrtaja robe. 

Zajedno s okomitim čitačem 3200VSi, predstavlja prvu šifru čitača bara koji su udvostručili brzinu i širinu vidnog polja laserskih čitača koji čitaju u svim smjerovima, čemu se pridodaju i prednosti koje omogućuje tehnologiju slike. Riječ je o tehnologiji koja pruža izvanredne performanse pri prepoznavanju teško čitljivih bar kodova.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

NAPREDAN

Jedinstvene značajke koje nema svaki POS skener uključuju i Micro-SD kartični čitač za bolje upravljanje softverima, unapređenja aplikacija i održavanje. Upravljanje programima je s Magellan 33000HSi čitačem vrlo fleksibilno i uključuje razne metode dizanja novih programa illi modificiranja postojećih. Nove mogućnosti mogu se dodati jednostavno čak i nakon prve instalacije što povećava korisnost i životni vijek uređaja i štiti vašu investiciju.

02

TOP SKENIRANJE

S lakoćom čita i loše otisnute krnje (skraćene) te GS1 DataBar kôdove - uz podršku kako za linearno (1D) tako i za 2D dekodiranje naljepnica. Čitač slikovnih bar kôdova Datalogic Magellan 3300HSi sposoban je učitavati i sweep i prezentacijskom tehnikom, jamčeći najveću moguću produktivnost i ergonomičnu lakoću uporabe.

Podržani bar kodovi: 1D
Vrsta stakla: Sapphire Glass
Integrirana vaga: ne
Povezivanje: RS232, KBW, USB
Jamstvo: 36 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!