Stolni čitači

Stolni bar kod čitač - Zebra DS9308

Mali stolni bar kod skenera za pouzdan rad i brzinsko skeniranje.

Malim dimenzijama i modernim dizajnom, serija DS9300 uklapa se bilo gdje - od trendovskih salona do trgovine i dućana s ograničenim prostorom na blagajni. 

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

TOP SKENIRANJE

Serija DS9300 ima 800 MHz mikroprocesor, megapikselni senzor visoke rezolucije i ekskluzivnu Zebrine PRZM inteligentnu tehnologiju snimanja, bez premca na tržištu. Učinkovito čita 1D, 2D i Digimarc® bar kodove - uključujući sitne bar kodove i one visoke gustoće, loše ispisane, oštećene, niskog kontrasta i ostale izazovne bar kodove.

02

BRZINA

Uz brzine prijelaza koje su i do 50% brže od konkurentskih bar kod čitača i najvećeg vidnog polja u ovoj klasi, DS9308 čita bar kodove izuzetno brzo – u trenutku kako mu ih približavate. Uz DS9308 očekujte manje redova i manje čekanja.

03

UGODAN A ČVRST

Ugrađene LED diode gotovo su nevidljive i automatski se zatamnjuju kad se ne koriste - smanjujući iritaciju očiju. Serija DS9300 izrađena je tako da podnosi svakodnevne padove, udarce i prolijevanja koja su uobičajena u trgovinama i drogerijama, restoranima sa brzom hranom i drugim maloprodajnim okruženjima.

04

NAPREDAN

S ovim proizvodom dobivate širok spektar Zebrinih inovacija za povećanje produktivnosti, uključujući multi-kodno oblikovanje podataka (MDF), inteligentno čitanje dokumenata te analitiku brzine čitanja bar kodova. Fleksibilna dodatna oprema za montiranje i naši besplatni alati za industriju, olakšavaju implementaciju i upravljanje bar kod čitačima serije DS9300.

Podržani bar kodovi: 1D i 2 D
Otpornost na padove: 1,5 m
Razina IP zaštite: IP52
Povezivanje: RS232, KBW, USB, RS485
Jamstvo: 36 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!