Arhiva proizvoda

Zebra ZQ520

Zebrina serija ZQ500 nudi robusne mobilne printere - najbolje u svojoj klasi - za namjene izvan četiri zida koja okružuju vaš poslovni prostor. Patentom zaštićeni dizajn ovih printera, usklađen sa zahtjevnim vojnim standardima, omogućuje im iznimnu izdržljivost i pouzdanost u najzahtjevnijim okruženjima.

Sa Zebrinom serijom ZQ500 osjetit ćete spokojstvo, svjesni da vaši mobilni printeri ne samo da mogu podnijeti vrlo teške vremenske uvjete nego da su sposobni osigurati i potrebnu snagu, povezivost i pouzdanost vašim djelatnicima koji su u pokretu. Prilagođeni za ispis računa na zahtjev u transportu i logistici te državnoj upravi i proizvodnji, Zebrini printeri serije ZQ500 mogu ispisivati naljepnice za široki raspon namjena. Ovi uređaji mogu podnijeti padove, udarce, razne nezgode i surovo okruženje, koji su uobičajeni za pokretna radna mjesta, što ih čini savršenima za djelatnike u pokretu čija produktivnost ovisi o najvećoj mogućoj funkcionalnosti printera.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!