Arhiva proizvoda

Zebra WT41N0

Omogućite vašim radnicima snažno računalo kojim će upravljati na glasovnu naredbu i moći nositi na ruci kako bi posao obavljali brže i točnije u svakom dijelu vašeg skladišta – uključujući i onaj s najekstremnijim temperaturama.

Sa WT41NO serijom vaši radnici imaju slobodne ruke za svakodnevne poslovne operacije bez da gube vrijeme i fokus na držanje papira i standardnih mobilnih uređaja.

WT41NO podržava i tekstualne aplikacije i one na glasovne naredbe i na taj način eliminira napor i troškove vezane za kupnju i podršku više hardverskih sustava za različite vrste aplikacija koje se koriste u vašem skladištu ili distribucijskom centru. Aplikacije na glasovne naredbe su iznimno inituitivne i jednostavno se isporučuju na materinjem jeziku radnika.

Ako dodate i ring skener koji se nosi na prstu, radnici mogu snimiti 1D i 2D barkodove u hodu i dokumentirati put proizvoda za potpunu sljedivost te provjeriti jesu li pravi artikli na pravom mjestu.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRODUKTIVNOST

S WT41N0 serijom imate slobodne ruke za svakodnevne poslovne operacije bez gubljenja vremena i fokusa na držanje papira i standardnih mobilnih uređaja. Ako dodate i ring skener koji se nosi na prstu, radnici mogu snimiti 1D i 2D barkodove u hodu i dokumentirati put proizvoda za potpunu sljedivost te provjeriti jesu li pravi artikli na pravom mjestu.

02

GLAS I TEKST

WT41N0 podržava i tekstualne aplikacije i one na glasovne naredbe i na taj način eliminira napor i troškove vezane za kupnju i podršku više hardverskih sustava za različite vrste aplikacija koje se koriste u vašem skladištu ili distribucijskom centru. Aplikacije na glasovne naredbe su iznimno intuitivne i jednostavno se isporučuju na materinjem jeziku radnika.

03

ROBUSNOST

Očekujte pouzdanost operacija i nakon što ga ispustite iz ruke, udarite ili po njemu nešto prolijete. Ojačani ekran gotovo da onemogućuje nastanak ogrebotina. Konektori nehrđajućeg čelika i poboljšani premazi za eliminaciju korozije za veću izdržljivost uređaja.

Kompatibilno

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!