Arhiva proizvoda

Zebra TC25

Robusni mobilni terminal korisničkog iskustva pametnog telefona. Dizajniran za unapređenje procesa manjih i srednjih tvrtki. 

Dane provodite u isporukama, popravljanju opreme ili pružanju usluga - od vodovodnih i električnih do isporuke paketa, održavanja dvorišta i još mnogo toga. Svakoga dana ima toliko toga za učiniti, a tako malo vremena - i toliko konkurenata koji će spremno uslužiti vaše klijente ako posao ne uspijete završiti dovoljno brzo. Potreban vam je alat pomoću kojega ćete posao moći obavljati brže i pametnije - i svakodnevno zadovoljiti više kupaca. Zebra TC25 to će vam omogućiti. U vaše ruke dostavljamo moćan uređaj koji pomaže uštedjeti vrijeme i novac, pospješiti prodaju i povećati profitabilnost.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZDRŽLJIVOST

Kiša, vrućina, hladnoća, padovi i prolijevanje... Ovaj uređaj može podnijeti sve. Zahvaljujući jedinstvenom dodatnom sklopu za napajanje nikada nećete morati strahovati da će vam se baterija prerano isprazniti.

02

LAKO SKENIRANJE

U trenu hvata gotovo bilo koji bar kôd (loše printane, prljave…) - bez ciljanja i bez čekanja. Kad je riječ o dokumentaciji, sve možete odmah snimiti u djeliću sekunde uz pomoć visokorezolucijske 8MP kamere u boji s automatskim izoštravanjem. Snimite fotografiju paketa radi dokaza o isporuci. Fotografirajte na vratima kupca predmete iz pošiljke radi dokazivanja njihova stanja. Ili pak napravite snimku popravljenog proizvoda ili dvorišta radi dokaza o izvršenoj usluzi.

03

JEDNOSTAVNOST

Tu je i DataWedge, besplatna unaprijed učitana aplikacija kojom možete te bar kodove izravno poslati onim aplikacijama koje danas koristite - za što nije potrebno nikakvo programiranje ili mijenjanje aplikacije.

04

POVEZANOST

Zebra TC25 pruža i dodanu vrijednost. Potreban vam je samo jedan dan da uz našu niskotarifnu pretplatničku uslugu ovaj uređaj u trenu pretvorite u voki-toki s načinom rada "pritisni i razgovaraj". Time se svaki član vašeg tima može povezati s bilo kojim kolegom jednim jedinim pritiskom na gumb - bez obzira nalazili se oni negdje na terenu ili u vašem poslovnom prostoru.

05

SERVIS I PODRŠKA

Dobivate dvije godine pokrivenosti za normalno trošenje, habanje i kvarove uređaja, nenadmašnu tehničku podršku, Device Diagnostics Tool - alat za dijagnostiku uređaja namijenjen rješavanju poteškoća na licu mjesta, pravo prvenstva pri obradi zahtjeva za popravkom, povrat proizvoda s besplatnom otpremom, te još mnogo toga - i to sve za samo djelić troškova koje biste imali kod jednog nepokrivenog popravka.

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!