Arhiva proizvoda

Zebra OMNII XT15

Sljedeći u nizu linije Omnii, Omnii XT15 mobilni terminal uzima najbolje značajke Omnii XT10 i dodaje novu funkcionalnost za stvaranje uređaja koji mobilnim radnicima pruža najveći pristup poslovnim aplikacijama - bilo kad i bilo gdje.

Omnii XT15 jedinstveno je prilagodljiv dizajnom - kombinirajući svestranost i inovacije kako bi pružio fleksibilnost potrebnu za prilagodbu vašim poslovnim potrebama. Sa svojim certificiranim IP67 i IP65 ocjenama, Omnii XT15 pruža pouzdane performanse i neusporedivu prilagodljivost za najzahtjevnija okruženja i aplikacije. Otkrijte zašto je Omnii XT15 vrhunsko ručno rješenje u lancu opskrbe. 

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRILAGODLJIVOST

Omnii XT15 uvijek je prikladan za svoju svrhu, tako da ga možete konfigurirati onako kako želite i kasnije nadodati ono što vam treba. To omogućuje fleksibilnost koja je sigurna za budućnost jer se hardver može rekonfigurirati - a ne zamijeniti - čime vaše poslovanje štedi do 30% na ukupnim životnim troškovima vlasništva.

02

OPTIMIZIRANA ERGONOMIJA

Ergonomija je presudna za osiguravanje učinkovitosti mobilnih radnika na svojim poslovima. Omnii XT15 ima uravnoteženu konstrukciju koja je savršeno ponderirana radi udobnosti, praktičnosti i prirodne podrške zadacima. Nadalje, Omnii XT15 opremljen je softverom Kiosk Mode i transflektivnim zaslonima osjetljivim na dodir koji omogućavaju korisničko sučelje jednostavno za korištenje.

03

POUZDANOST

Robustan dizajn s dvostrukom ocjenom brtvljenja IP65 i IP67, na rad uređaja neće utjecati ni prolivena voda, pad u lokvu vode, a ni pad na beton s visine od 2 m.

04

FLEKSIBILNOST

Samo Zebra omogućuje vam odabir između mobilne, Wi-Fi ili uskopojasne bežične veze, donoseći vam najviše bežičnih opcija na jednom uređaju. Podrška za Wi-Fi pruža kompatibilnost s gotovo bilo kojim bežičnim LAN-om i punu propusnost za podršku modernim grafičkim korisničkim sučeljima današnjih zahtjevnih aplikacija. Podrška za uskopojasne bežične veze pruža robusnu, pristupačnu i sigurnu vezu za jednostavne podatkovne transakcije na prostranim vanjskim površinama poput morskih luka, željeznica, zračnih luka i velikih dvorišta u proizvodnim pogonima. A podrška za GSM / GPRS / EDGE i HSPA + pruža brzu i pouzdanu povezanost za terenske radnike širom svijeta.

05

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Izgrađen s Texas Instruments® OMAP3 mikroprocesorom i dizajniranom prilagođenom ASIC arhitekturom, Omnii XT15 pruža vrhunske performanse i učinkovitost s produljenim vijekom trajanja baterije do 20 sati. VGA zaslon u boji dijagonale 3,7 inča omogućuje poboljšanu vidljivost radnika, a 95db zvučni signal s tipkovnicom s povratnom spregom vibracija savršen je za glasna industrijska okruženja.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!