Arhiva proizvoda

Zebra MC55

Robustan Wi-Fi mobilni terminal za menadžere i djelatnike na terenu, ali i zdravstveno osoblje. 

S MC55A0 serijom imate sve što je potrebno za trenutnu akciju, unutar ili izvan firme. MC55A0 prijenosni terminal donosi pravu razinu značajki, pravu razinu robusnog dizajna i podršku za najzahtjevnije poslovne aplikacije. Rezultat? Djelatnici u maloprodaji, ugostiteljstvo, proizvodnji, zdravstvu i vladinim agencijama mogu točnije izvršiti više zadataka u manje vremena, poboljšavajući produktivnost i brigu o klijentima. Svi modeli serije mogu se dezinficirati mnogim uobičajenim
sredstvima za čišćenje bez oštećenja kućišta ili osjetljivih dijelova elektronika, pomažući u sprečavanju širenja bakterija na pacijenata i njegovatelja u bolnici, kao i između smjena djelatnika u drugim industrijama gdje se uređaji dijele.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

FUNKCIONALNOST

MC55A0 je savršen spoj dizajna i funkcionalnosti. Sveobuhvatne mogućnosti omogućuju skeniranje bar kodova, fotografiranje, gledanje videozapisa, pristup poslovnim aplikacijama, Internetu i e-pošti, kao i razmjenu privatnih i push-to-talk glasovnih poziva. Kompaktno i lagano mobilno računalo jednostavno za nošenje i upotrebu te elegantnog dizajna.

02

IZDRŽLJIVOST

Serija MC55A0 stvorena je da traje i donosi vam pouzdan uređaj izvrsnog povrata na ulaganje. Pruža izvanredne performanse, čak i nakon izlaganja vrućini, hladnoći, prašini, vodi - i 1.000 uzastopnih padova u testnom rotirajućem bubnju.

03

TOP SKENIRANJE

Četiri opcije skenera ove serije omogućuju odabir najbolje opcije za specifičnost vaših operacija. Izvrsno lasersko svesmjerno 1D/2D skeniranje na blizinu, srednji raspon, srednju ili visoku gustoću bar kodova, DPM opcija - ovisno što vam treba. Za snimanje fotografije, videozapisa ili dokumenata uz bar kodove, tu je 3,2 MP kamera u boji s autofokusom.

Kompatibilno

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!