Arhiva proizvoda

Zebra MC45

Neovisno o tome imate li malo ili srednje veliko poslovanje, poslujete li na novorastućem tržištu ili vaša terenska radna snaga popravlja opremu, bavi se prodajom, preuzimanjem robe ili njenom isporukom, svima njima jedna je stvar zajednička - svakoga dana oni su vaša dodirna točka s kupcima.

Koliko brzo i koliko dobro obavljaju svoje poslove izravno utječe na vaše prihode, zadovoljstvo kupaca i njihovu vjernost, ali i na cijenu rada vaše radne snage. Zebra MC45 predstavlja povoljan način da svojim djelatnicima u stvarnom vremenu pružite informaciju koja im je potrebna kako bi na licu mjesta na pravi način obavili posao, sprječavajući tako mogući gubitak kupaca i slabije prodajne rezultate. Vaši djelatnici dobivaju oku ugodan, potrošački stiliziran uređaj, kojim mogu rukovati jednom rukom, a zajedno s tim i mogućnosti, izdržljivost, sigurnost i lako upravljanje koje se u vašem poslu traže.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!