Arhiva proizvoda

Zebra AP 6522

Zebra AP 6522 višenamjenska je pristupna točka dizajnirana kako bi smanjila troškove razmještaja i korištenja sigurne i pouzdane bežične lokalne mreže (WLAN-a) 802.11n.

Dizajnirana za manje urede i maloprodajna mjesta, Zebra AP 6522 može se nositi s rastućim brojem bežičnih uređaja i zahtjevnim, "teškopropusnim" aplikacijama koje se povezuju s vašom bežičnom mrežom. Ovaj je uređaj postojana bežična pristupna točka koja ne iziskuje kontroler. Zahvaljujući svojem inteligentnom rješenju WiNG 5, ova pristupna točka nudi veću propusnost, izravno prosljeđivanje, sigurnost, kvalitetu usluge (QoS), otpornost i prilagodljivost. Zebra AP 6522 može služiti i poput virtualnog kontrolera i usklađivati rad do 24 susjedne pristupne točke. U sebi sadrži radijske prijamnike s višeslojnim prijenosom – višestrukim ulazom i višestrukim izlazom (MIMO) – nadmoćne osjetljivosti primanja i odašiljanja, konzolna vrata za konfiguraciju, te vrata s mogućnošću GiGE LAN/WAN POE za lokalnu ili daljinsku mrežnu povezivost. Ovo lako primjenjivo rješenje donosi brzinu i pouzdanost kako bi podržalo povećani promet bežične lokalne mreže (WLAN) koji stvaraju zaposlenici donošenjem vlastitih uređaja. Ono podržava najzahtjevnije aplikacije, uključujući one koje omogućuju prikazivanje videa i glasovnu komunikaciju u stvarnom vremenu.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!