Arhiva proizvoda

Zebra 3600 serija

Predstavljamo vam iznimno robusnu seriju Zebra 3600 - novu klasu ručnih čitača bar kôdova napravljenih kako bi vaše performanse i u najzahtjevnijim poslovnim okruženjima bile nezaustavljive.

Serija ručnih čitača bar kôdova Zebra 3600 donosi nadmoćne performanse čitanja doslovno bilo kojeg bar kôda u praktično bilo kakvim uvjetima. Njihov iznimno robustan dizajn jamči dosad neviđenu izdržljivost u najizazovnijim okruženjima, a nenadmašni alati za upravljanje skraćuju vrijeme koje je potrebno za upravljanje, smanjujući troškove na najnižu razinu. Dvanaest žičnih ili bežičnih modela iz serije Zebra 3600 može čitati bliže i dalje od svoje konkurencije. Kad je riječ o industrijskoj snazi za vaša najizazovnija okruženja, ova serija izdvaja se u klasu za sebe. Objedinjujući jedinstven niz značajki, ovi gotovo neuništivi modeli otporni su na prašinu, prskanje, vodu i još mnogo toga. Oblikovani su kako bi se svakodnevno mogli nositi s čime god se vaši zaposlenici susretali u svome radnom okruženju - otpornije čitače bar kôdova nećete naći. Modeli iz serije Zebra 3600 jedini su čitači bar kôdova koji udovoljavaju dvjema razinama zaštite - IP65 i IP67 - te jedini koji nude razinu IP67. Krajnji ishod su uređaji koje krasi stopostotna otpornost na prašinu, sposobnost podnošenja snažnog mlaza vode te 30-minutnog "preživljavanja" prilikom potpune uronjenosti u vodu.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!