Arhiva proizvoda

Unitech TB120

Ovaj model tableta više se ne proizvodi. Umjesto njega, možemo vam ponuditi neki od dolje navedenih modela.

 Zamjenski model: Unitech TB85

Objedinjujući čitav niz jedinstvenih značajki koje omogućuju vrhunsku fleksibilnost i izdržljivost, novi Unitech TB120 uistinu jamči nenadmašno iskustvo.

Ugrađen u fizičku tipkovnicu s programabilnim tipkama za prečac, Unitech TB120 nije samo intuitivan i pametan već i posebno prilagođen poslovnim korisnicima kojima, zahvaljujući dugovječnosti svoje baterije, pomaže da duže budu u mogućnosti obavljati svoj posao - kako u zatvorenom radnom prostoru tako i na otvorenom. Ovaj uređaj dovoljno je izdržljiv za učestali rad pri iznimno niskim temperaturama ili pak u uzavrelim okruženjima. Štoviše, u stanju je preživjeti pad, zbog čega je prikladan za primjenu u poslovima logistike i maloprodaje. Neznatne težine i lako prenosiv na terenu, Unitech TB120 stvoren je kako bi prije i iznad svega bio djelotvoran, ali on se istovremeno odlikuje i otmjenim izgledom, što nimalo ne umanjuje njegovu izdržljivost. Pored svog 7-inčnog višedodirnog zaslona tehnologije Gorilla Glass, koja staklo štiti od padova na grube površine, ovaj Unitechov tablet uključuje i stilski lijepo oblikovanu numeričku i funkcijsku tipkovnicu koja korisnicima više odgovara prilikom unosa podataka u kratkom vremenu.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!