Arhiva proizvoda

Unitech PA968II

Unitech PA968II u potpunosti je integrirana, višenamjenska platforma koja nudi visoku razinu mobilnosti i raznovrsnosti u iznimno robusnom kućištu, napravljenom od legure aluminija i magnezija, koje je istovremeno i ergonomično dizajnirano.

Riječ je o uređaju savršenom za širok raspon namjena kod transporta, skladištenja ili rada na terenu, koji jamči točnost očitavanja na bilo kojem mjestu širom svijeta. PA968II nije oblikovan samo kako bi bio raznovrstan već i izdržljiv, što može zahvaliti svojoj visokoj razini zaštite IP65 te sposobnosti da podnese padove na beton s visine 1,5 m. Velika otpornost na vodu i prljavštinu omogućuje njegovo korištenje u najzahtjevnijim okruženjima, smanjujući na taj način zastoje i troškove popravka. Robustan industrijski dizajn koji ga krasi od velikog je značaja u nepredvidljivim vremenskim uvjetima.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!