Arhiva proizvoda

Unitech PA690 MCA

Dok radni učinak i kvaliteta zdravstvenog standarda postaju sve višima, bolnice i ostala medicinska okruženja očajnički trebaju najnoviju tehniku kako bi osigurala najbolju moguću njegu. Kad su u pitanju ljudski životi, pogreške se ne bi smjele događati.

Unitech PA690 MCA pomaže zdravstvenim djelatnicima da svoje poslove obavljaju točnije, brže i odgovornije, bilo da je riječ o njezi pacijenata, kontroli pristupa ili upravljanju radom praonice. Ovaj uređaj podiže razinu tehnologije namijenjene zdravstvu i predstavlja vrhunsko prijenosno pomagalo za klinike, na što ukazuje i njegova oznaka MCA (Mobile Clinical Assistant). Najveći izazovi u zdravstvu su: kako smanjiti ljudske pogreške te kako na odgovarajući način upravljati zdravstvenom skrbi i nadgledati svaki korak u njenom provođenju. Uz PA690 MCA sve to, i još mnogo više od toga, sada se može obaviti vrlo učinkovito jer je uređaj u stanju udovoljiti svim mogućim prohtjevima zdravstvenih djelatnika. Njegovo kućište zaštićeno od mikroba jamči da je pogodan za zdravstvena okruženja u kojima se poštuju strogi higijenski propisi. Zahvaljujući ugrađenom 2D imageru i opcijskom čitaču RFID-a, može biti korišten na više načina. Pored poslova u svezi njegovanja pacijenata te nadzora nad inventarom, s ciljem izbjegavanja nestašice materijala, Unitech PA690 MCA savršeno je rješenje i za upravljanje imovinom, parkingom ili otpadom, a također i za snimanje glasovnih zabilješki.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!