Arhiva proizvoda

Unitech HT660e

Unitech HT660e nudi upravo ono što je potrebno u suvremenom okruženju u kojem se prikupljaju podaci. Temeljen na uspješnoj platformi svoga prethodnika, HT660e sad je spreman odvesti vaše aplikacije korak dalje.

Razvijte vlastite aplikacije i upravljajte svojom integracijom uz pomoć uređaja HT660e. Ovaj značajkama bogati ručni terminal dizajniran je kako bi vam ponudio veću fleksibilnost i nadzor nad aplikacijama za mobilno prikupljanje podataka. HT660e oblikovan je za jednoručni ili dvoručni način rada kod skladištenja, te u maloprodaji, transportu i logistici. Njegov ugrađeni laserski čitač bar kôdova sposoban je kvalitetno očitavati bar kôdove, omogućujući korisnicima da poslove obavljaju kako u hodu tako i sa svojih viličara. Kad je riječ o namjenama koje iziskuju vrlo učestalo očitavanje, primjerice, kod poslova skladištenja, na raspologanju im je i mogućnost korištenja dodatne gungrip drške, koju je lako po potrebi pričvrstiti na terenu, zbog čega se korisnici ne moraju služiti samo jednom konfiguracijom uređaja. Jedino što trebaju je odabrati postav koji je za njih najbolji ili ga kombinirati i usklađivati sa zahtjevima svake namjene. Spomenuta fleksibilnost čini HT660e višenamjenskim uređajem koji je prikladan za mnoge različite namjene na svojim ciljanim tržištima.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!