Arhiva proizvoda

Intermec CK70

Današnji poslovi brze kurirske dostave te isporuke pošiljki i pošte utrka su s vremenom. Slabo osvijetljeni kamioni i skladišta, oštećeni bar kôdovi, neispravne adrese, loša pokrivenost bežične mreže i ekstremni vremenski uvjeti predstavljaju izazove kojima nema kraja te veliku prepreku u nastojanju da se kupcima pruži bolja usluga.

Kad je riječ o odabiru optimalnog poslovnog rješenja, robusnog mobilnog uređaja koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve, često se susrećete s novim izazovima i pitanjem: “Kako bez ustupaka zadovoljiti potrebe i sklonosti informatičkog odjela, proizvodnje te korisnika uređaja?” Intermec je prvi koji sa svojim iznimno robusnim mobilnim računalom CK70 nudi beskompromisno rješenje. Intermec CK70 na vaše izazove odgovara mogućnostima uređaja najnovije generacije, koje su namijenjene povećanju učinkovitosti i pružanju dosad neviđene pouzdanosti pri radu s programima koji prate isporuku i potvrđuju njeno izvršenje, čak i u najzahtjevnijim uvjetima.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!