Arhiva proizvoda

Intermec CK3X

Ergonomski mobilni terminal za povećanje produktivnosti.

Za uspjeh poslovanja izrazito je važno znati primijeniti isplative tehnologije i postupke kako biste unaprijedili sposobnost djelatnika i učinkovitost radnih procesa. Intermec CK3X će se svojim ugledom stečenim na dokazanoj uspješnosti, jednostavnoj primjeni i brzom povratu na ulaganje, dobro uklopiti u vaš plan za postizanje takvih rezultata. Nadovezujući se na popularan i ergonomičan dizajn modela CK3, CK3X od njega preuzima ono najbolje i čini ga još boljim, omogućujući vam da u ruke svojih djelatnika stavite moćan uređaj pomoću kojeg će biti točni i produktivni.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZVRSNO SKENIRANJE

Bilo da trebate blizinsko, standardno ili skeniranje na daljinu, CK3X će vrhunski odraditi zadatak. Brzo će uhvatiti 1D i 2D bar kodove bez obzira na njihovu kvalitetu; jednostavno hvata i nekvalitetne i oštećene kodove. Opcija sve smjernog skeniranja i vrlo visoka tolerancija na brze pokrete omogućuje točno skeniranje i brzo prelaženje na sljedeći zadatak.

02

PRILAGODLJIVOST

Podržava ga 802.11 a/b/g/n i Bluetooth® radio, kao i opcionalni RFID čitač. Kad se opremi s Vocollect Voice možete glasovno usmjeravati tijekove rada i kombinirati s tradicionalnim prikupljanje podataka bar koda na istom uređaju.

03

IZDRŽLJIV

Robustan CK3X može izdržati višestruke padove s 1,5m na beton i pruža vodeće performanse baterije u industriji koje će trajati kroz punu smjenu i više - nema prekida radi zamjene ili ponovnog punjenja baterija. Bez obzira na to, manji je od tradicionalnih robusnih uređaja u istoj klasi.

Kompatibilno

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!