Arhiva proizvoda

Intermec CK3R

Optimizirajte poslovanje i učinite svoje radno okruženje učinkovitim, automatiziranim i visoko produktivnim uz pomoć mobilnog računala Intermec CK3R.

Ovaj će uređaj omogućiti vašim djelatnicima da posao obavljaju punom brzinom i unaprijede svoj radni učinak. Zahvaljujući dizajnu koji jamči vrhunsku iskoristivost, njegova baterija traje tijekom čitave radne smjene, čak i kad pokreće zahtjevne mrežne programe ili one za čitanje bar kôdova. Budući da je tanak, lagan i svrsishodan, CK3R je ugodan za rad i jednostavan za uporabu. Pored toga, uz CloneNGo, Intermecovu naprednu tehnologiju za pripremu uređaja, u prilici ste uvelike pojednostaviti i ubrzati vrijeme potrebno za konfiguraciju i raspored vaših mobilnih računala Intermec CK3R - i sve to s jednog glavnog uređaja, bez traženja stručne IT podrške.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZVRSNO SKENIRANJE

Brzo i točno skeniranje iz prve, iz svih kuteva, čak i kad su bar kodovi oštećeni. IZDRŽLJIVOST Dizajniran da izdrži svakodnevnu upotrebu i padove s 1,2 m visine na beton. Ima IP54 zaštitu od kiše, vlage i prašine.

02

KOMPATIBILNOST

Pokrećući najnoviji operativni sustav Microsoft® Windows Embedded Handheld, CK3R podržava širok spektar poslovnih softverskih aplikacija. A opcionalni Intermec Client Pack uključuje potpunu emulaciju terminala i zaključani web preglednik koji podržava nove industrijske standarde poput HTML5, pruža dosljedno korisničko sučelje i uobičajenu strukturu izbornika kako bi se osiguralo da je tijek rada usmjeren.

03

LAKO KORIŠTENJE

Postizanje automatizacije tijeka rada nikada nije bilo lakše. CK3R se može kombinirati s Intermec pisačima, skenerima i servisom za provjereno poslovno rješenje za automatizaciju zadataka prikupljanja podataka bez uvođenja IT složenosti. Uključite CK3R u rad i otvorite puni potencijal svojih operacija.

Kompatibilno

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!