Arhiva proizvoda

Handheld Nautiz X1

Handheld Nautiz X1 na savršen način spaja pametni telefon i robusno ručno računalo. Probija sve granice veličine, izdržljivosti i pouzdanosti kako bi terenskim profesionalcima i zanesenjacima koji vole raditi na otvorenom ponudio provjerenu robusnost ručnog računala Nautiz u istinskom pametnom telefonu koji pokreće operativni sustav Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) ili Windows Embedded Handheld 6.5.

S uređajem Nautiz X1 ne morate birati između pouzdanosti i tankog dizajna. Svojim nevelikim dimenzijama i težinom od samo 180 grama (6,3 unce) spada u klasu s ostalim popularnim pametnim telefonima, ali istovremeno nudi robusnost s kojom se ne može usporediti niti jedan uređaj namijenjen potrošačima. Načinjen za najzahtjevnije uvjete pri radu ili igri, Nautiz X1 udovoljava strogom vojnom standardu MIL-STD-810G kojim se mjeri zaštita od vlage, vibracija, padova i ekstremne temperature, a njegova razina zaštite IP67 čini ga u potpunosti vodonepropusnim i nepristupačnim za prašinu i pijesak.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!