Arhiva proizvoda

Handheld Nautiz eTicket Pro

Handheld Nautiz eTicket Pro svestran je dlanovnik oblikovan za platne transakcije i provjeru valjanosti. Spojivši robusnu vanjštinu nevelikih dimenzija s vodećim performansama u kategoriji, Nautiz eTicket Pro predstavlja savršeno ručno računalo za naplatu u javnom prijevozu.

Nautiz eTicket Pro dizajniran je kako bi osigurao sve što vam je potrebno za optimalne računalne performanse na terenu. Ovo ručno računalo robusnog izgleda nudi sveobuhvatan paket nenadmašnih mogućnosti. Nautiz eTicket Pro prije svega odlkuju brzina i moć. Njegov strelovito brzi procesor Xscale, snage 806 MHz, te 256 MB RAM i 512 MB flash memorije još nitko nije prestigao na tržištu ručnih računala. Pored toga što s lakoćom može pratiti vaš radni ritam, ovo je prijenosno računalo praktično i jednostavno za uporabu. Uz Windows Mobile 6.1, puni VGA, ekran čitak i po danjem svjetlu te bateriju koja s jednim punjenjem traje duže od cijelog radnog dana, Nautiz eTicket Pro iznosi učinkovitost stolnih računala iz ureda ravno na teren. Ugrađeni čitač pametnih kartica podržava razne ISO14443 vrste A/B RFID uređaja. Njegova beskontaktna elektronička veza između kartice i čitača omogućuje brzo sučelje koje je potrebno sigurnosnim i platnim sustavima.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!