Arhiva proizvoda

Handheld Algiz 7

Svojim performansama Handheld Algiz 7 predstavlja mobilno računalo sljedeće generacije. Ovo robusno tabletno računalo maleno je, lagano i brzo, s višestrukim mogućnostima povezivosti te širokim rasponom funkcionalnosti.

Vrhunske performanse počinju s velikom snagom. U Algizu 7 nalazi se dojmljivi procesor Intel Atom, snage 1,6 GHz, ogromni 128 GB SSD i 4 GB DDR3 RAM. Pogoni ga vrhunski operativni sustav Windows 7 Ultimate, najmoćniji alat koji je na raspolaganju korisnicima na terenu. To znači da ćete moći raditi sa svim glavnim računalnim programima, kako u uredu tako i na terenu. Takva razina performansi neophodna je da bi se mogle iskoristiti sve mobilne mogućnosti koje nudi Algiz 7. Na primjer, navigacija pomoću GPS-a ugrađena je u cijelosti. Kad je riječ o komunikaciji s drugim uređajima, Algiz 7 nudi širok raspon mogućnosti - korištenje Bluetootha za kratkodometnu bežičnu komunikaciju s drugom opremom ili 802.11 WLAN za sinkronizaciju s lokalnom mrežom. Potpuno ugrađena 3G antena i modem jamče prijenos podataka velikom brzinom (GSM/UMTS/EVDO).

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!