Arhiva proizvoda

CASIO VT-500

Ovaj model tableta više se ne proizvodi. Umjesto njega, možemo vam ponuditi neki od dolje navedenih modela.

Bilo da je riječ o mogućnosti virusa, neovlaštenom pristupu ili krađi hardvera, tablet CASIO na sve ima uvjerljiv odgovor.

Za to se brinu njegovi učinkoviti sigurnosni sustavi: tehnologija NFC, instalacijska ograničenja, akustični uzbunjivač protiv krađe ili enkripcija koja koristi tehnologiju SAM kartica. Tablet CASIO može podnijeti radne temperature u rasponu od -20 do 50 °C i padove na beton s visine 1 metra, a kućište mu je otporno na prašinu i pljuskanje vodom. Sve to čini ga savršeno osmišljenim uređajem za profesionalnu uporabu u širokom rasponu djelatnosti i područja - kako u zatvorenom prostoru tako i na otvorenom. Opremljen 10,1-inčnim LCD zaslonom osjetljivim i na dodir prsta i na stylus, ovaj tablet čini brze, kapacitivne poslove jednostavnima poput preciznog crtanja i prikupljanja potpisa. Kod poslova koji se obavljaju na mjestu prodaje to vam može biti od koristi kad god pristupanje određenom sadržaju ne bude moguće pomoću dodira prsta već isključivo pomoću korištenja stylusa. Tablet CASIO jamči velike brzine i jednostavnu razmjenu podataka, kako unutar tvrtke tako i na terenu, u pokretu. Njegova visoko učinkovita, bežično punjiva baterija lako se može zamijeniti, bez potrebe za dodatnim alatima. Za one aplikacije koje se oslanjaju na bežične lokalne računalne mreže uređaj koristi standarde 802.11a, b, g i n. Pored toga, korisnicima je na raspolaganju i Bluetooth 4.0/LE.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!