Arhiva proizvoda

Bluebird Pidion BP80

Ovaj model tableta više se ne proizvodi. Umjesto njega, možemo vam ponuditi neki od dolje navedenih modela.

 

"Biti podjednako koristan i pouzdan" krilatica je uređaja Bluebird Pidion BP80, koji je oblikovan kako bi bio na usluzi svakome koji mora ili želi biti produktivan.

Svi poslovi koji su se nekad mogli obaviti samo u uredu, danas se obavljaju posvuda. Bluebird Pidion BP80 krasi napredan zaslon Eyelluminate koji, neovisno o namjeni, prikazuje sadržaje u visokoj rezoluciji i to iz svih kutova, neumorno omogućujući savršeno obavljanje posla. Najduži vijek trajanja baterije, udružen s ekološki "osviještenom" središnjom upravljačkom jedinicom, pogoni BP80 izvan okvira bilo kojeg radnog vremena. Njegov korisnik po želji može dodati ili ukloniti razne vrste periferija za različite vertikalne namjene. U pogledu pouzdanosti, BP80 u stanju je podnijeti sve izazove. Još bolje, posjedujući sve ove sjajne i korisne značajke, spakirane u lagano kućište, BP80 predstavlja zrelo poslovno rješenje. Promjene, koje obično uzrokuju stres i tjeskobu, sada možete slobodno prekrižiti jer umjesto da se vi privikavate na BP80, on će se, prije nego primijetite, priviknuti na vas i vaše dnevne zadaće.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!