Arhiva proizvoda

Bluebird Pidion BP30

Bluebird Pidion BP30 nudi sve što vam je potrebno za uspješno provođenje poslova na terenu. Oznaka TankSmith, koja je pokazatelj iznimne izdržljivosti, jamstvo je da će vam BP30 dugo i pouzdano služiti kako unutar vaša četiri uredska zida tako i izvan njih. Za pohranu podataka i njihovu munjevito brzu i sigurnu razmjenu na raspolaganju su vam ugrađeni čitač bar kôdova i veza s najbržom bežičnom mrežom. Ovaj je uređaj spreman čak i za MSR i beskontaktne aplikacije. Vaš tim profesionalaca opremljen modelom BP30 učinit će veliki iskorak na putu ka poslovnoj izvrsnosti.

Bluebird Pidion BP30 svestrano je i robusno mini tabletno računalo pogonjeno operativnim sustavom Android 4.2 ili Windows Embedded Handheld 8.1. Slično je modelu Bluebird BM180, ali još je spremnije na "danonoćno izrabljivanje" i ima bateriju većeg kapaciteta. Širok raspon mogućnosti koje nudi čine ga idealnim uređajem za primjenu u mnogim radnim okruženjima, uključujući rad na terenu, maloprodaju, uslužne djelatnosti, zdravstvo, tržište robe široke potrošnje, da navedemo samo neka od njih. Njegova razina zaštite IP67 i provjerena otpornost na padove potvrda su da je u stanju podnijeti najzahtjevnije izazove i s uspjehom položiti ispit izdržljivosti (u skladu s vojnim standardom MIL-STD 810G) na skoro svakom radnom mjestu. Veliki 5-inčni zaslon prikazuje podatke čisto i do svake pojedinosti. Baterija proširenog kapaciteta korisnicima osigurava više od jednog dana korištenja, a Wi-Fi, Bluetooth i opcijski HSPA+ radio omogućuju im da ostanu povezani. Razumije se, GPS, fotoaparati i ostale značajke pametnog telefona također su na raspolaganju.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!