Arhiva proizvoda

Bluebird Pidion BM180

Bluebird Pidion BM180 svestrano je i robusno ručno računalo pogonjeno operativnim sustavom Android 4.2 ili Windows Embedded Handheld 8.1. Širok raspon mogućnosti koje nudi čine ga idealnim uređajem za primjenu u mnogim radnim okruženjima, uključujući rad na terenu, maloprodaju, uslužne djelatnosti, zdravstvo, tržište robe široke potrošnje, da navedemo samo neka od njih.

Njegova razina zaštite IP67 i provjerena otpornost na padove potvrda su da je na radnom mjestu u stanju podnijeti najzahtjevnije izazove. Veliki 5-inčni zaslon prikazuje podatke čisto i do svake pojedinosti. Baterija proširenog kapaciteta korisnicima osigurava više od jednog dana korištenja, a Wi-Fi, Bluetooth i opcijski HSPA+ radio omogućuju im da ostanu povezani. Razumije se, GPS, fotoaparati i ostale značajke pametnog telefona također su na raspolaganju. Bluebird Pidion BM180 s uspjehom je položio ispit izdržljivosti usklađen s vojnim standardom MIL-STD 810G i spreman je ispuniti svaku zadaću.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!