Arhiva proizvoda

Bluebird Pidion BIP6000

Bluebird Pidion BIP6000 prva je serija robusnih ručnih računala na svijetu u koju su ugrađene četiri različite vrste RF tehnologije, uključujući HSDPA, WiFi, Bluetooth te RFID čitač (čitač elektroničkih karata) i izvrsno se uklapa u mobilno izdavanje karata u javnom prijevozu te praćenje izravne isporuke trgovinama koje prodaju robu široke potrošnje.

Serija BIP-6000 omogućuje nesmetano obavljanje posla u zahtjevnom radnom okruženju. Udovoljava razini zaštite IP65, otporna je na 12 padova s visine 1,8 m na čeličnu površinu i radi pri temperaturi u rasponu od -30 °C (-22 °F) do 60 °C (140 °F). Povrh toga, snažna pametna baterija od 4400 mAh ili 5200 mAh jamči neprekidan rad tijekom cijelog dana.

Serija BIP-6000 osigurava brz i točan prijenos podataka, čime povećava radnu učinkovitost i fleksibilnost. Ovo ručno računalo, u čijoj se opremi nalaze HSDPA, WiFi i Bluetooth, omogućuje tvrtkama da ostanu povezane sa svojim djelatnicima na terenu u stvarnom vremenu. Zahvaljujući ugrađenom GPS-u s AGPS-om i DGPS-om one mogu pratiti položaj terenskih djelatnika i optimizirati njihov plan kretanja.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!