Arhiva proizvoda

Bluebird Pidion BIP-1500

Bluebird Pidion BIP-1500 prvi je 3.5G mobilni POS uređaj na svijetu s razinom zaštite IP54. Dizajniran kako bi izdržao rad u zahtjevnim okruženjima i omogućio potpuno sigurne platne transakcije, BIP-1500 korisniku donosi revolucionarnu integraciju i mogućnosti.

Svestranost uređaja Bluebird Pidion BIP-1500 u vašem poslovanju usporediva je s onom koju ima poznati višenamjenski džepni nožić crvene boje. Ovaj visoko učinkoviti višenamjenski uređaj oblikovan je kako bi vaš tim dobio više rješenja u jednom uređaju. BIP-1500 optimiziran je za djelatnosti u kojima se provode transakcije na prodajnom mjestu, izdaju karte ili pak koja imaju potrebu ispisivati račune ili ulaznice na samom mjestu događanja. BIP-1500 sadrži mnoge standardne i opcijske značajke: čitač bar kôdova, čitač magnetskih traka, RFID, printer, mogućnost za stražnji PIN pad, bateriju proširenog kapaciteta ili biometrijski čitač otiska prsta. Ove značajke omogućuju vašem timu da obavi ono što treba tamo gdje treba, koristeći jedan jedini uređaj.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!