Novosti

Sustav identifikacijskih narukvica za pacijente

Uvođenje sustava identifikacije pacijenata, koji je standard zdravstvene skrbi u većini razvijenih europskih država, omogućio je klinici Magdalena da završi proces akreditacije od strane akreditacijske kuće „Accreditation Canada International“ te podigne razinu kvalitete zdravstvene zaštite.

• Izazov

U skladu sa zahtjevima modernog poslovanja i certificiranja od strane akreditacijske kuće „Accreditation Canada International“, klinika Magdalena se obvezala na višu razinu podići sigurnost pacijenata i unaprijediti kvalitetu zdravstvene zaštite.

• Rješenje

Specijalizirano IT rješenje koje objedinjuje informacijski sustav bolnice i jedinstveni sustav barkod narukvica, čijim je uvođenjem osigurana točna identifikacija pacijenata i omogućen jednostavan uvid u medicinsku i ostalu dokumentaciju.

 • Prednosti

Identifikacija pacijenata je dodatno pojednostavljena, mogućnost liječenja pogrešnog pacijenta svedena na minimum, a pristup medicinskim podacima brži. Uz učinkovitiji nadzor dijagnostičko-terapijskih postupaka značajno je povećana produktivnost.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!