Novosti

Sigurno i efikasno upravljajte svojim uređajima pomoću SOTI MobiControl

Poslovanje sa tisuće povezanih mobilnih i IOT uređaja danas postaje svakodnevnica, ali to ne znači da upravljanje njima ponekad ne zahtjeva određeno vrijeme, energiju pa i novac. Izazovi poput zastoja u radu, usporavanja procesa, usklađenosti i sigurnosti postoje ali su i lako savladivi uz prava rješenja.

U svrhu pružanja kompletne usluge svojim korisnicima i rješavanju spomenutih izazova, Info-kod je postao partner tvrtke SOTI, dokazanim liderom u kreiranju inovativnih rješenja koja smanjuju troškove i kompleksnost upravljanja mobilnim uređajima i IOT rješenjima.

MDM Program za upravljanje uređajima, SOTI MobiControl, omogućuje učinkovito upravljanje uređajima kao što su: mobilni robusni uređaji, mobilni i ručni terminali, pametni telefoni, terminali za korištenje u vozilima, nosivi uređaji i prijenosna računala.

Što MobiControl znači za vaše poslovanje

Soti

Pročitajte više informacija o ovom MDM programu za upravljanje uređajima ili nas kontaktirajte, rado ćemo odgovoriti na sva pitanja.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!