Novosti

Info-kod voli Animafest

Info-kod voli kreativna rješenja, inovativnost, inspirativnu razmjenu ideja i zato godinama partnerski podržava Svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb.

Ova animiranofilmska manifestacija jedina je hrvatska sa statusom A festivala. Animafest je osnovan 1972. godine i drugi je najstariji filmski festival u potpunosti posvećen animaciji.

Spoj kulture i tehnoloških rješenja

Event menadžment sustav koji prati događaje poput ovih mora biti funkcionalno rješenje koje je maksimalna podrška dobroj organizaciji evenata i čije su operacije neprimjetne kako bi bit eventa ostala u prvom planu. Kako nam je jako stalo da Animafest i ove godine ima adekvatno event menadžment rješenje za izdavanje akreditacija pripremili smo im printer koji strelovitom brzinom može ispisivati akreditacije, program za kreiranje ispisa kao i pravi materijal za ispis kartica. 

Veselimo se ovogodišnjem Animafestu i nadamo se da se tamo vidimo!

Vaš Info-kod

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!