Rješenja za zdravstvo

Kategorija: Rješenja

Osigurati da pravi pacijent dobije pravu njegu u pravom trenutku od ključne je važnosti. Tehnološka rješenja tvrtke Info-kod i partnerskih tvrtki, za područje zdravstva, pomažu članovima vašeg tima da podignu nivo skrbi za pacijenta na način da im je osiguran pristup podacima o pacijentu, o doktorima i ostalom osoblju koje skrbi za pacijenta, u stvarnom vremenu.

PRAVILNA IDENTIFIKACIJA BOLESNIKA

Pružanje visokokvalitetne skrbi pacijentima započinje povezivanjem podataka od trenutka prijema do otpusta i svakog koraka između. Rješenja za upravljanje identitetom pacijenta omogućuju precizno usklađivanje podataka o pacijentu, lijekovima, uzorcima i drugim potrebnim podacima – tako da pravi pacijent dobije odgovarajuću njegu, uvijek.

MOBILNO ZDRAVSTVO U SVRHU BOLJE SKRBI O PACIJENTU
Poboljšanje komunikacije i suradnje između zaposlenika

Da bi pružili optimalnu skrb, djelatnicima zdravstvene zaštite je potrebno osigurati alate i tehnologiju kako bi se brzo povezali, surađivali i međusobno komunicirali. Mobilne tehnologije su dizajnirane tako da omogućuju suradnju, pojednostavljuju radne procese i osiguravaju njegu pacijenata u optimalnom vremenu.

SUSTAVI LOCIRANJA U STVARNOM VREMENU (RTLS - Real Time Locating System) I POSLOVNA INTELIGENCIJA ZA ZDRAVLJE
Pouzdano donošenje odluka pomoću podataka prikupljenima u stvarnom vremenu

Učinkovito pratite stanje vaše zdravstvene ustanove pomoću podataka prikupljenima diljem objekta i u stvarnom vremenu. RTLS za tehnologije u zdravstvu prepoznaje, prati, locira i nadzire stanje pacijenata, imovine i osoblja - spajajući različite podatke i omogućujući time donošenje najboljih odluka u svrhu osiguravanja optimalne njege i sigurnosti pacijenata.

Tvrtka Info-kod i njeni partneri su uvijek ukorak s najnovijim  tehnološkim rješenjima u zdravstvu - od identiteta pacijenta do mobilne zdravstvene zaštite i poslovne inteligencije u stvarnom vremenu – čime zdravstvenim djelatnicima osigurava temelje za donošenje ispravnih i brzih odluka te omogućava pružanje najbolje moguće skrbi pacijentima.

Proizvođač Zebra je lider na području automatske identifikacije, te je u našem rješenju obuhvaćena cjelokupna paleta Zebrinih proizvoda namjenjena zdravstvenoj djelatnosti (narukvice i naljepnice, skeneri, mobilna računala i softver) koji povećava učinkovitost cjelokupnog procesa njege.

Korisnost Info-kod rješenja i proizvoda dokazana je kroz dugogodišnju uspješnu prisutnost tvrtke na području zdravstva.

Kategorija: Rješenja