Zebra ZC350 (Novo!!!)

Kategorija: Printeri ID kartica

Ispis ID kartica predstavlja važnu ulogu u vašem poslovanju. Stoga vam je potreban printer za ID kartice koji strelovitom brzinom može ispisivati ID kartice ​​gotovo bilo koje vrste, istovremeno ne smanjujući vašu radnu učinkovitost i produktivnost radne snage - fleksibilan i pouzdan printer za ID kartice kojem ćete moći jednostavno namjestiti postavke, koji će biti jednostavan za korištenje i jednostavan za upravljanje. Sve to možete imati sa Zebrom ZC350.

Uz nju dobivate više mogućnosti ispisa ID kartica - jednostrani ili dvostrani, u boji ili crno-bijeli - s namjenskim ribonima za specijalne efekte koji će korisnike ID kartica zadiviti te istovremeno znatno smanjiti izglede za krivotvorenje kartica. Primjerice, pomoću novog sedefastog ribona grafiku možete oplemeniti dodavanjem efekta promjenjivosti boja, a pomoću novog metalnog ribona ostvariti 3D efekte kako bi se istaknuli logotipovi i tekstovi. Želite li postići jednostavnu eleganciju ili pak dodatno zaštititi kartice od krivotvorenja, dodajte vodeni žig. Dodavanjem iznimno izdržljivog zaštitnog sloja, dobit ćete ID kartice koje mogu potrajati godinama. Sveobuhvatne mogućnosti kodiranja jamče jednostavnu izradu ID kartica za bilo koju vrstu transakcije - kontaktne, beskontaktne ili s magnetskom trakom. Zahvaljujući velikoj brzini ispisa, djelatnici troše manje vremena na ispis, a više na znatno važnije zadatke. Vrijeme se štedi i kupcima, koji sad manje čekaju ispis svojih kartica.

Ovaj uređaj krase elegantan inženjering i jednostavnost koja doslovno mijenja pravila igre. Budući da ne iziskuje prethodno konfiguriranje, Zebru ZC350 uključujete u svoje poslovanje na način plug & play, koji vam omogućuje korištenje odmah nakon što ste je raspakirali i izvadili iz kutije. Pametni pogon za umetanje kartica samostalno će se prilagoditi debljini svake od njih. Novi upravljački program donosi grafičko sučelje koje korisnika vodi na novu razinu jednostavnosti upravljanja ispisnim procesom i oblikovanja kartica. Postojanje samo jednog načina za umetanje vrpce u printer u potpunosti onemogućuje pogreške koje se inače znaju događati prilikom izmjena vrpci, a pametni čipovi koji se nalaze u vrpcama jamče da ćete vrpce uvijek moći promijeniti prije nego što se potroše, čime ćete izbjeći neželjene zastoje u radu printera. Trebate li pak ručno umetnuti karticu, svjetlosni pokazatelj riješit će vas moguće nedoumice, usmjeravajući vas kamo i kako umetnuti karticu. Uz podršku za brojne jezike, Zebra ZC350 spremna je za primjenu u bilo kojem dijelu svijeta.

Inovativan dizajn ovog printera za ID kartice omogućuje mu savršeno uklapanje u bilo koji poslovni prostor - od ureda i pozadinskih prostorija do prodajnog prostora s kupcima. Zahvaljujući najtanjem profilu i vrlo skromnim zahtjevima za prostornom čistinom oko njega, uređaj možete smjestiti praktički bilo gdje, što nudi veliku fleksibilnost za njegovu primjenu. Lako ga je smjestiti ispod police, ali i na druga prostorno ograničena mjesta na koja drugi printeri jednostavno ne mogu stati. Sigurnosne značajke kojima je opremljen omogućuju ispis kartica u javnim prostorima - i to bez rizika. Riječ je o zaključavanju poklopca printera koji štiti od krađe otisnutih i još neotisnutih kartica, o šifriranju najviše razine - poput onog kojim se zaštićuju državne službe - kako bi se sačuvala tajnost vaših najosjetljivijih podataka, te o sigurnosnoj provjeri printer-to-host koja neovlaštenim aplikacijama ili mobilnim uređajima onemogućuje pristup otisnutim karticama.

Zahvaljujući Link-OS-u za ID kartice, Zebrinom moćnom operativnom sustavu, dobivate i Print DNA, obitelj softverskih aplikacija za printer koji Zebru ZC350 uzdiže u klasu za sebe, omogućujući vam da ispis ID kartica lakše nego ikad ugradite u svoje aplikacije, da oblikujete izgled kartica, te da svojim printerima za ispis ID kartica pružite svu potrebnu podršku.

ZC350 - Zebrina serija printera za ID kartice koji mogu sve.

Kategorija: Printeri ID kartica