Zebra ZC300 (Novo!!!)

Kategorija: Printeri ID kartica

Inovativan dizajn ovog printera za ID kartice omogućuje mu savršeno uklapanje u bilo koji poslovni prostor - od ureda i pozadinskih prostorija do prodajnog prostora s kupcima. Zahvaljujući najtanjem profilu i vrlo skromnim zahtjevima za prostornom čistinom oko njega, uređaj možete smjestiti praktički bilo gdje, što nudi veliku fleksibilnost za njegovu primjenu. Lako ga je smjestiti ispod police, ali i na druga prostorno ograničena mjesta na koja drugi printeri jednostavno ne mogu stati. Sigurnosne značajke kojima je opremljen omogućuju ispis kartica u javnim prostorima - i to bez rizika. Riječ je o zaključavanju poklopca printera koji štiti od krađe otisnutih i još neotisnutih kartica, o šifriranju najviše razine - poput onog kojim se zaštićuju državne službe - kako bi se sačuvala tajnost vaših najosjetljivijih podataka, te o sigurnosnoj provjeri printer-to-host koja neovlaštenim aplikacijama ili mobilnim uređajima onemogućuje pristup otisnutim karticama.

Bilo da za zaposlenike ispisujete značke kako biste pridonijeli sigurnosti svoga objekta ili pak propusnice za posjetitelje i članske iskaznice za svoje kupce, jednostrano ispisivanje ID kartica predstavlja važnu ulogu u vašem poslovanju. Stoga vam je potreban printer za ID kartice koji ne smanjuje vašu radnu učinkovitost i produktivnost radne snage, printer za ID kartice kojem ćete moći jednostavno namjestiti postavke, koji će biti jednostavan za korištenje i jednostavan za upravljanje. Sve to možete imati sa Zebrom ZC300.

Uz nju dobivate više mogućnosti ispisa ID kartica - jednostrani ili dvostrani, u boji ili crno-bijeli. Fleksibilnost pri kodiranju omogućuje vam ugradnju magnetske trake ili primjenu bilo kojeg kodera kako biste izradili suvremenu beskontaktnu ID karticu. Zahvaljujući velikoj brzini ispisa, djelatnici troše manje vremena na ispis, a više na znatno važnije zadatke. Vrijeme se štedi i kupcima, koji sad manje čekaju ispis svojih kartica.

Ovaj uređaj krase elegantan inženjering i jednostavnost koja doslovno mijenja pravila igre. Budući da ne iziskuje prethodno konfiguriranje, Zebru ZC300 uključujete u svoje poslovanje na način plug & play, koji vam omogućuje korištenje odmah nakon što ste je raspakirali i izvadili iz kutije. Pametni pogon za umetanje kartica samostalno će se prilagoditi debljini svake od njih. Novi upravljački program donosi grafičko sučelje koje korisnika vodi na novu razinu jednostavnosti upravljanja ispisnim procesom i oblikovanja kartica. Postojanje samo jednog načina za umetanje vrpce u printer u potpunosti onemogućuje pogreške koje se inače znaju događati prilikom izmjena vrpci, a pametni čipovi koji se nalaze u vrpcama jamče da ćete vrpce uvijek moći promijeniti prije nego što se potroše, čime ćete izbjeći neželjene zastoje u radu printera. Trebate li pak ručno umetnuti karticu, svjetlosni pokazatelj riješit će vas moguće nedoumice, usmjeravajući vas kamo i kako umetnuti karticu. Uz podršku za brojne jezike, Zebra ZC300 spremna je za primjenu u bilo kojem dijelu svijeta.

Zahvaljujući Link-OS-u za ID kartice, Zebrinom moćnom operativnom sustavu, dobivate i Print DNA, obitelj softverskih aplikacija za printer koji Zebru ZC300 uzdiže u klasu za sebe, omogućujući vam da ispis ID kartica lakše nego ikad ugradite u svoje aplikacije, da oblikujete izgled kartica, te da svojim printerima za ispis IDkartica pružite svu potrebnu podršku.

Zebra ZC300 - ispis ID kartica na jednostavan način.

Kategorija: Printeri ID kartica