Stolni bar kod štampač - Zebra ZD620

Kategorija: Stolni

Kad su kvaliteta ispisa, produktivnost, fleksibilnost primjene i jednostavnost upravljanja važni, izaberite predvodnika klase - Zebru ZD620. Ovaj model iz nove generacije Zebrinih termalno transfernih stolnih printera zamjenjuje Zebrinu popularnu seriju GX i printere ZD500, uzdižući se svojim prvorazrednim ispisnim mogućnostima i najsuvremenijim značajkama iznad običnih stolnih printera.

Sa Zebrom ZD620 na raspolaganju vam je praktički svaka suvremena mogućnost žičnog i bežičnog povezivanja: USB, serijsko povezivanje s automatskim otkrivanjem, 10/100 Ethernet, 802.11ac WLAN, Bluetooth 4.1… Uz podršku za EPL i ZPL, kao i za mnoge jezike koji nisu Zebrini, primjena i nadogradnja brze su i jednostavne - samo isključite postojeći printer, priključite Zebru ZD420 i ponovno možete raditi.

Konfiguraciju dodatno poboljšava opcijsko sučelje s 10 tipki i LCD zaslonom u boji. Mogućnost instalacije povezivosti na terenu i lakog rukovanja medijima jamče da ćete kupiti ono što vam je potrebno danas, ali da ćete istovremeno zadovoljiti i sutrašnje poslovne potrebe time što ćete na licu mjesta moći jednostavno dodavati nove značajke. Korištenjem Print Touch taga (NFC), kojim je uređaj opremljen, radnici mogu upariti kompatibilni mobilni uređaj u djeliću sekunde. Zahvaljujući nenadmašnoj jednostavnosti upravljanja, sve svoje printere iz serije Zebra ZD620 možete pratiti i njima upravljati iz oblaka. Pokreće ih Link-OS i podržava Zebrin moćni Print DNA - paket aplikacija, uslužnih programa i alata za razvojne programere koji Zebrinim printerima omogućuje bolju izvedbu, pojednostavljenu daljinsku upravljivost i jednostavnu integraciju.

Naša dodatna servisna mogućnost Zebra OneCare pomoći će vam da povećate učinkovitost i produktivnost svojih printera ZD620 jer u okviru podrške, koja je bez premca, proizvođač pokriva sve - od istrošenih glava printera do ostalih posljedica prirodnog trošenja i habanja. Zebra ZD620 isporučuje najveću moguću propusnost, kvalitetu ispisa i upravljivost - važne osobine potrebne za nesmetano odvijanje vašeg poslovanja.

Kategorija: Stolni