Prijenosni terminali

Android terminal -Zebra TC52/ TC57

Android terminal -Zebra TC52/ TC57

 • Prijenosni terminali
 • Android
Robusno TC52/ TC57 računalo sa ekranom osjetljivim na dodir, nasljednik je vrlo uspješnih TC51/ TC56, dodajući novu platformu i nove mogućnosti za isporuku vrhunskog računalstva u dodiru s poslovnom klasom za radnike unutar i izvan četiri zida. Dobivate vrhunsko korisničko iskustvo - jednostavnost Androida i sve poslovne značajke koje radnici trebaju kako bi poboljšali osposobljenost osoblja, povećali produktivnost i smanjili vrijeme procesnog ciklusa.
Android terminal -Zebra MC9300

Android terminal -Zebra MC9300

 • Prijenosni terminali
 • Android
Skladišta i proizvodni pogoni svih veličina diljem svijeta koristili su više od tri milijuna mobilnih računala serije Zebra MC9000 kako bi poboljšali produktivnost i pojednostavili poslovne procese. Danas vaši klijenti očekuju da svakodnevno šaljete više narudžbi, brže nego ikad. Predstavljamo mobilni terminal koji to može učiniti, ultimativni ultra-robusni Zebra MC9300 - evolucija najprodavanijeg i najpouzdanijeg Android poslovnog mobilnog terminala na svijetu. Vaši radnici dobivaju jednostavnost sa Androidom, operativnim sustavom koji vaši zaposlenici već dobro poznaju, većim naprednim zaslonom osjetljivim na dodir i još mnogo toga. Rukujte sa svim svojim aplikacijama s vrhunskom snagom obrade i memorijom, plus nove mogućnosti snimanja podataka koje uključuju dodatne prednje i stražnje kamere te izvanredno skeniranje bar kod čitača.
Android terminal - Zebra TC56

Android terminal - Zebra TC56

 • Prijenosni terminali
 • Android
TC56 je svestran računar džepne veličine sada sa operativnim sustavom Android Nougat 7.0 i više mogućnosti čitanja podataka. Vaši timovi na terenu sada imaju alat koji im je potreban za pametniji i brži rad sa korisnicima. Sve u jednom uređaju koji je stvoren da radi godinama.
Android terminal - Zebra TC25

Android terminal - Zebra TC25

 • Prijenosni terminali
 • Android
Zebra TC25 stvorena je za posao. Kiša, toplina, hladnoća ispod ništice, padovi i prolijevanje... Ovaj uređaj može podnijeti sve. U vaše ruke stavljamo moćan uređaj pomoću kojega ćete uštedjeti vrijeme i novac, pospješiti prodaju i povećati profitabilnost - Zebru TC25 - robustan mobilni terminal posebno oblikovan kako bi unaprijedio vaše poduzeće.
Android terminal - Zebra MC3300

Android terminal - Zebra MC3300

 • Prijenosni terminali
 • Android
Zebra MC3300 olakšava prijelaz na sljedeću generaciju u poslovnim platformama mobilnosti - Android. Isti operativni sistem koji je očarao potrošački svijet sada je dodatno osnažen kako bi pokorio i poslovni svijet, pružajući već dobro provjerenu mobilnu platformu i garanciju sigurnosne podrške na koju se možete osloniti. Ova nova generacija vrlo uspješne Zebrine serije MC3300 nudi sve što je potrebno za pokretanje vaših postojećih aplikacija za emulaciju terminala (TE) i to odmah nakon što vam dospije u ruke. S ovim uređajem dobijate Ivanti Velocity - jedan od najpopularnijih emulatora terminala, kao i tastaturu koja vam omogućuje da svojim radnicima pružite upravo onakvo korisničko iskustvo kakvo imaju danas. Pored toga, kad ste spremni, ekran osetljiv na dodir i Zebra AllTouch TE olakšavaju prelazak na savremeno suočavanje dodirnog zaslona.
Android terminal - Zebra TC20

Android terminal - Zebra TC20

 • Prijenosni terminali
 • Android
Vodite malu tvrtku. To znači da je poslova koje je potrebno obaviti jako mnogo, a vremena jako malo. Srećom, odsad vam je na raspolaganju novi alat koji malim poduzetnicima poput Vas pruža sve što je potrebno da budu još uspješniji - mobilno računalo Zebra TC20.
Prikaži sve