Ručni bar kod čitač - Zebra DS9308

Kategorija: Ručni

Zebra DS9308 je mali stolni bar kod čitač s velikom funkcionalnošću. Svojim malim dimenzijama i modernim dizajnom, serija DS9300 uklapa se bilo gdje - od trendovskih butika do trgovina i dućana s ograničenim prostorom na blagajni.

Serija DS9300 se sastoji od mikroprocesora od 800 MHz, megapikselni senzor visoke rezolucije i ekskluzivne Zebrine PRZM inteligentne tehnologije snimanja, bez premca na tržištu, za vrhunski rad s 1D, 2D i Digimarc® barkodovima - uključujući sitne barkodove i one visoke gustoće, loše ispisane, oštećene, niskog kontrasta i ostale izazovne barkodove.

Uz brzine prijelaza koje su i do 50% brže od konkurentskih bar kod čitača i najvećeg vidnog polja u ovoj klasi, DS9308 čita barkodove izuzetno brzo –  u trenutku kako mu ih približavate čime pomaže brzini smanjivanja redova i smanjivanja čekanja. Ugrađene LED diode gotovo su nevidljive i automatski se zatamnjuju kad se ne koriste - smanjujući iritaciju očiju. Serija DS9300 izrađena je tako da podnosi svakodnevne padove, udarce i prolijevanja koja su uobičajena u trgovinama i drogerijama, restoranima sa brzom hranom i drugim maloprodajnim okruženjima. S ovim proizvodom dobivate širok spektar Zebrinih inovacija za povećanje produktivnosti, uključujući multi-kodno oblikovanje podataka (MDF), inteligentno čitanje dokumenata te analitiku brzine čitanja bar kodova. Fleksibilna dodatna oprema za montiranje i naši besplatni alati za industriju, olakšavaju implementaciju i upravljanje bar kod čitačima serije DS9300.

Zebra DS9308 - stolni bar kod čitač kojeg je moguće uklopiti bilo gdje, čita sve bar kodove i  izgrađen za pouzdan i cjelodnevni rad.

Vezani proizvodi

Brošure i podrška

Kategorija: Ručni