Ručni bar kod čitač - Zebra 3600

Kategorija: Ručni

Predstavljamo vam iznimno robusnu seriju Zebra 3600 - novu klasu ručnih čitača bar kôdova napravljenih kako bi vaše performanse i u najzahtjevnijim poslovnim okruženjima bile nezaustavljive.

Serija ručnih čitača bar kôdova Zebra 3600 donosi nadmoćne performanse čitanja doslovno bilo kojeg bar kôda u praktično bilo kakvim uvjetima. Njihov iznimno robustan dizajn jamči dosad neviđenu izdržljivost u najizazovnijim okruženjima, a nenadmašni alati za upravljanje skraćuju vrijeme koje je potrebno za upravljanje, smanjujući troškove na najnižu razinu. Dvanaest žičnih ili bežičnih modela iz serije Zebra 3600 može čitati bliže i dalje od svoje konkurencije. Kad je riječ o industrijskoj snazi za vaša najizazovnija okruženja, ova serija izdvaja se u klasu za sebe. Objedinjujući jedinstven niz značajki, ovi gotovo neuništivi modeli otporni su na prašinu, prskanje, vodu i još mnogo toga. Oblikovani su kako bi se svakodnevno mogli nositi s čime god se vaši zaposlenici susretali u svome radnom okruženju - otpornije čitače bar kôdova nećete naći. Modeli iz serije Zebra 3600 jedini su čitači bar kôdova koji udovoljavaju dvjema razinama zaštite - IP65 i IP67 - te jedini koji nude razinu IP67. Krajnji ishod su uređaji koje krasi stopostotna otpornost na prašinu, sposobnost podnošenja snažnog mlaza vode te 30-minutnog "preživljavanja" prilikom potpune uronjenosti u vodu.

Detaljne specifikacije

DS3608-SR žični/DS3678-SR bežični

Učitavaju 1D/2D bar kôdove unutar standardnog dometa

Dizajnirani su za učitavanje 1D/2D bar kôdova iz blizine do gotovo 1,5 m (5 stopa) i savršeni za otpremanje i zaprimanje na utovarnim dokovima, skladišno prikupljanje i pakiranje manjih predmeta, kao i za proizvodne procese koji su u tijeku.

 

LI3608 žični/LI3678 bežični

1D linearni imageri

Dizajnirani su za učitavanje 1D bar kôdova iz blizine i savršeni za otpremanje i zaprimanje na utovarnim dokovima, skladišno prikupljanje i pakiranje manjih predmeta, kao i za proizvodne procese koji su u tijeku.

 

DS3608-HD žični/DS3678-HD bežični

Učitavaju 1D/2D bar kôdove velike gustoće

Dizajnirani su za učitavanje 1D/2D bar kôdova velike gustoće, uključujući sićušne zbijene kôdove koji su jedva vidljivi golim okom. Savršeni su za zaštitu kvalitete proizvoda kod proizvodnih linija elektronike i medicinske opreme - osiguravaju da djelatnici uvijek koriste prave proizvodne dijelove u pravo vrijeme.

 

DS3608-DP žični/DS3678-DP bežični

Učitavaju 1D/2D oznake trajno utisnute u proizvodne dijelove (DPM)

Dizajnirani su za učitavanje doslovce bilo koje vrste oznaka trajno utisnutih u proizvodne dijelove (Direct Part Marks ili DPM) i 1D/2D bar kôdova. Savršeni su za praćenje i pronalaženje, održavanje, jamstvene usluge, kao i za ovjeravanje proizvoda na proizvodnim linijama u industrijskoj proizvodnji.

 

DS3608-HP žični/DS3678-HP bežični

Učitavaju 1D/2D bar kôdove uz visoke performanse i još više od toga

Dizajnirani su za učitavanje 1D/2D bar kôdova u okviru srednjeg dometa s 40% veće udaljenosti od modela Zebra DS3608-SR/DS3678-SR - do udaljenosti od 2,1 m (7 stopa) - uz fleksibilnost za čitanje fotografija, dokumenata i potpisa, te optičko prepoznavanje znakova (OCR). Savršeni su na utovarnim dokovima za brzu obradu dolazećih i odlazećih pošiljaka - od čitanja naljepnica s pošiljaka radi trenutnog usklađenja do učitavanja potpisa za dokaz o izvršenoj isporuci te učitavanja fotografija za dokaz o stanju isporuke.

 

DS3608-ER žični/DS3678-ER bežični

Učitavaju 1D/2D bar kôdove izvan uobičajenog dometa

Dizajnirani su za učitavanje standardnih i vrlo širokih 1D/2D bar kôdova izvan uobičajenog dometa, po čemu su vodeći u industriji - od 7,62 cm (3 inča) do 21,3 m (70 stopa) - što je 35% dalje i 60% bliže od konkurentskih modela. Savršen su izbor u skladištima i lukama, u kojima djelatnici trebaju s predmeta učitavati male ili vrlo široke bar kôdove iz blizine ili pak s predmeta koji se nalaze na gornjim policama skladišta ili naslaganim kontejnerima u ranžirnom kolodvoru ili luci.

Brošure i podrška

Kategorija: Ručni